3 tapoja detox ja tuntuu hyvältä

Kun luulet detox se oman terveyden, ei vyötärön, mutta kyllä ​​teidän vyötärölinja liian pelaa osa oman terveyden edellytys.

3 tapoja detox ja tuntuu hyvältä

Detox, lyhyt vieroitus, kuten nimikin kertoo, on noin puhdistus elimistölle.

Joten miten putsata myrkkyjä kehosta? Valitse vain yksi kolmesta tavasta suosittelemme. Se on helppoa, kunhan olet motivoitunut.

Kun aloitat detox suunnitelma, varmista, että se on vain varaslähdön osaksi terveempiä sinulle. Kyllä, kun puhdistaa, se hyödyttää painonlasku prosessi liikaa. Detox tekevät ruoansulatuskanavan tehokkaampaa. Eroon myrkkyjä ja jätteitä kehosta vahvistaa immuunijärjestelmää. Se myös nuorentaa kehoa. Niin alkaa matkalla uuteen, kirkkaampi sinua.

1.. Paasto detox

Aloitetaan kaikkein radikaali - paasto.

Se on yksi tehokkaimmista tavoista puhdistus kehon myrkkyjä. Vaikka on olemassa etuja tätä käytäntöä ei tulisi käyttää varoen.

Ehkä olet huolissasi, jos et voi vastustaa sinun halu syödä. Jos olet motivoitunut, voit. Kysymys kuuluu, kuinka terveellistä se on pidättäytyä syömästä. Et voi auttaa kehoa osittain. Kaikki osat organismin täytyy työskennellä yhdessä koordinoidusti. Jos pitkä paasto heikentää immuunijärjestelmää, et tee itsellesi palvelus.

Jos et syö lainkaan tai syöt liian vähän, pidemmän aikaa, aineenvaihdunta hidastuu. Kun aloittaa syömisen uudelleen (ja lopulta olet, jos haluat elää) on helpompi laittaa kiloa.

Joten kuinka kauan voit detox käyttäen paastoa ennen kuin siitä tulee haitallista? Turvallinen tapa paasto on yksi yksinkertainen sääntö - yksi päivä sääntöä. Jos päätät tehdä sen, varmista, että et ole nopea yli 24 tuntia. Varmista, että olet kuivumisen estämiseksi. Juo vettä, runsaasti vettä. Tämä sääntö pätee paasto ja ei-paasto päivää.

Moon ruokavalio on muunnelma paasto detox. Alussa jokaisen uuden kuun vaihe, sinun pitäisi pidättäytyä syömästä 24 tuntia. Juoda niin paljon vettä kuin voit. Tea on myös sallittua. Makeuttamaton, tietenkin. Jopa makeutusaineita ei suositella. Ne voivat olla nolla kaloria, mutta he lähettävät tiettyjä signaaleja kehon että sotkea prosessin ruokavalioon.

2. Neste detox

Tämä on yksi helpompi tapa detox. Se edistää terveyttä antamalla sinulle runsaasti ravinteita siivotessaan kehosta.

Sinun täytyy pysyä erossa syö kiinteää ruokaa. Lukuun ottamatta kaikki tuoreita mehuja hedelmistä ja vihanneksista, voit syödä (tai juoda) keittoja, minestrones, ja maito ja jogurtti smoothie.

Saat parhaat tulokset käyttämällä vain raakoja vihanneksia, mehua ja vettä. Suositeltu aika neste detox on enintään kolme päivää.

3. Juice Detox

Mehut, runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, puhdistaa myrkkyjä, jotka kerääntyvät maksaan, joten se tehostuu, kun punoitus pois ylimääräinen rasva kehosta (hera liian käytetään tähän tarkoitukseen).

Juice Detox saattaa kuulostaa äärimmäisen versio nestemäistä ravintoa, mutta se ei pidä paikkaansa.

Ainoa asia mitä sinun tarvitsee tehdä on aloittaa päiväsi lasillisen mehua. Voit valita luonnollista, tuoretta mehua (ei sokeria lisätty) mieleiseksesi. Vain yrittää pysyä pois greippi kun detox, varsinkin jos käytät jotakin reseptilääkkeiden. Greippimehu sisältää komponentin, joka voi muuttaa niiden vaikutusta. Voit lisätä joitakin pellavansiemenet, runsaasti omega-3 rasvahappoja, sinun mehua.

Mutta nyt parasta - voit itse syödä koko päivän! Sinun pitäisi olla vähäkalorinen ruokavalio, joka sisältää terveellistä ja ravitsevaa ruokaa. Sinun tulisi välttää rasvaisia ​​ruokia, kahvia, ja liiallinen hiilihydraatteja.

Tämä tapa detox voi kestää jopa kolme viikkoa. Sitten vähitellen alkaa lisätä kaloreita, mutta yritä pitää terveellisiä ruokailutottumuksia.

Se ei ole kovin järkevää olettaa puhdistaa kahden päivän kaikki junk olet ollut vievää vuosia.

Detox on tapa muuttaa ruokailutottumuksiaan. Älä katso sitä pikaratkaisua menetelmällä. Tee terveiden elämäntapojen teidän pitkän aikavälin tavoite.

Et näe tuloksia yhdessä yössä, mutta jos otat sen hitaasti, etenet tasaisesti, ja näet etuja, sekä fyysisesti että henkisesti.

Tutustu näihin