7 kaikki luonnollisia tapoja vähentää ahdistusta elämässäsi - tänään

Hermostuneisuus, ahdistunut, voi hidastaa? Pidä käsittelyssä ja oppia taistelemaan ja vähentää ahdistusta elämässäsi - tänään!

7 kaikki luonnollisia tapoja vähentää ahdistusta elämässäsi ja # 8211; tänään

Kuinka paljon aikaa vietät vatsasi solmu ja mieltäsi vimma? Oletko tyyppi henkilö, joka aina kulkee ajatus ajattelun ja toiminnan toimintaa, pitää aivosi täysin sitoutunut ja voi hidastaa - edes hetkeksi? Jos näin on, saatat olla tekemässä joitakin vakavia vaurioita elimistössä.

Se on yksi asia on hetkiä ahdistusta, kuten esimerkiksi tuleva testi tai stressaava tapahtuma, mutta kun on jännitystä elämääsi minuutin heräät minuutin menet illalla nukkumaan, päivä ja päivä olet menossa tuntea sen. Se on kuin elävät pyörremyrsky, joka vain ei anna periksi.

Oireita ahdistuneisuus

Jos et lievittää ahdistus säännöllisesti, saat todennäköisesti kärsii jonkin seuraavista hankala oireita:

  • Keskittymisvaikeuksia
  • Kykene rentoutumaan
  • Univaikeudet
  • Tunne unelias koko päivän
  • Päänsärkyä
  • Lihassäryt
  • Ärtyvyys

No, kuinka monta pystyit ruksata? Valitettavasti, jos olet kuten monet ihmiset, luultavasti melkoisesti. Tässä nopeatempoisessa, suuri kysyntä maailmassa se ei ole vaikea tuntea olet yli pään säännöllisesti.

Miten saada helpotusta

Jos sinulla on oireita ahdistuneisuus useammin kuin olisit välitä ymmärtää, niin ehkä on aika alkaa vähentää ahdistusta jatkat hartioille joka päivä. Pyritään ratkaisemaan hermostuneisuus ja huolehtia niin, että se ei ala ottaa veronsa terveydelle.

Tässä on seitsemän tapoja aloittaa tämän prosessin tänään:

1.. Vietä aikaa hiljaisuudessa

Joskus kaikki sinun tarvitsee tehdä, on antaa mielesi hetki rentoutua. Sammuta se ja ottaa taukoa kaikesta, mitä elämässä. Sammuta puhelin, sammuta tietokone, hiljainen huone ja vain olla.

Jos olet kiinnostunut meditaatio tai keskittynyt hengitys, tämä auttaa paljon. Se rauhoittaa kehoa ja mahdollistaa se nuorentaa ja parantaa itsensä. Se antaa se hetki rauhassa, jotta se voi koota ja voit tarkastella elämää kautta kirkas uusin silmin.

Pyri yksin aikaa päivittäin enintään helpotusta ahdistusta. Se voi tuntua oudolta aluksi, jos olet tottunut käynnissä ympäri ja tekee, tekee tekee, mutta voit pian odotan hetken saat, kun voi vain olla tuntematta veti usealla eri tavalla.

2. Lopeta "mitä jos" lausuntoja

Worry voi nitistää sinulle kaikista elämän olet elimistössä (ja mieli). Se pitää aivot paniikin kaltainen tila kuin yrität keksiä kaikkia mahdollisia skenaario jokainen mahdollinen tilanne. Haluat olla valmis kaiken, voi suunnata tiesi niin "mitä jos" koko päivän.

Tässä todellisuutta: useimmat asioita murehtia koskaan tapahtunut niin et tuhlaa arvokasta aikaa ja energiaa tilanteisiin, jotka eivät koskaan tullut todellinen. Kuvittele, että olet tehnyt kaiken, pohdiskelisit mitään. Tuntuu jätettä, ei se? Kyllä, koska se on.

Päästä irti "mitä jos" lausuntoja. He todella turha muuta kuin pitää mielen keskityttiin mitä voi mahdollisesti mennä pieleen, joten olet menossa kaipaamaan mitä voi mahdollisesti mennä oikealle.

3. Pysyä nykyhetkessä

Kun viettää suurimman osan aikaa ajatella, mitä voi tapahtua tulevaisuudessa tai reliving mitä on tapahtunut menneisyydessä, se on helppo saada itsellesi kaikki toiminut jopa. Voit luoda ahdistunut vastauksia elimistössä aivan kuin jos olet oikeassa ja täysin sitoutunut mitä on sinulle ihan hermona.

[Lue: Miten siirtyä ohi kamppailut - Straight onnellisuudeksi ]

Miksi tehdä sitä itse? On tarpeeksi paha mennä läpi stressaavaa, ahdistus provosoi tilanteita kerran, mutta laittaa itse läpi kerta toisensa jälkeen? Se ei tee mitään hyötyä sinulle.

Jos huomaat, että ajatuksesi pitää hajautuminen huomenna tai eilen, tuoda ne takaisin tänään. Keskity siihen, mitä olet tekemässä nykyhetkessä ja voit heti tuntea jännitystä julkaisu, joka on varmasti rentouttaa kehon ja mielen.

4. Usko itseesi

Paljon ahdistusta tapahtuu, kun et usko, että sinun käsitellä tilannetta oikein tai että sinulla on edessään jotain liian iso saavuttaa. Tämä luo pelkoa, että voit tehdä väärin tai ei seiso muiden odotukset. Ei ihme saat ahdistunut.

Mutta, sinun todella täytyy antaa itsellesi enemmän pisteitä. Olet pystyvät käsittelemään mitä tulee haluamallasi tavalla. Älä usko, että?

Muistelen aikaa, kun oli paljon voimaa ja rohkeutta ja selvisi vaikeasta tilanteesta tai tapahtumasta, vaikka et luulet voisi tuolloin. Jos teit sen sitten varmasti voit tehdä sen uudestaan.

[Lue: Miten hyväksyä ja hyväksyä itsestäsi ]

5. Keskity myönteisiä puolia elämäsi

Sinun energiasi menee minne ohjata sitä. Joten, jos viettää suurimman osan aikaa ajatella tai murehtia negatiivisia asioita, joita on tapahtunut tai tapahtuu, niin se on silloin mielesi haluaa jäädä.

Sen sijaan keskittyä alueille, joita on vaikea elämässäsi, keskittyä alueille, jotka ovat hyviä. Valitse asioita, joista olet kiitollinen tai tuntea siunattu. Ehkä sinulla on hyvä terveys tai ehkä tehdä tarpeeksi rahaa maksaa laskuja. Voi olla, että sinulla on kannustava ja rakastava perhe.

Enemmän kiitollisuutta sinulla on kaikki ihania asioita, joita tapahtuu sinulle, vähemmän ahdistunut tunnet. Voit vaihtaa stressiä ja huolta tunteita onnea ja tyytyväisyyttä, koska tiedät on paljon hienoja asioita tapahtuu sinulle.

[Lue: Miten saada kaikki ajatukset ja tunteet myönteisiä ]

6. Usko se kaikki treenata

Usko on helppoa, kun asiat menevät hyvin, mutta ei niin paljon, kun tuntuu elämä on synkkä. Se on helppo saada ajautunut mentaliteetti, että asiat eivät koskaan muutu ja voit olla samassa paikassa kahdenkymmenen vuoden päästä kuin olet tänään. Se voi olla hyvin masentavaa.

Kuitenkin, mahdollisuudet ovat hyvät, että jos katsotaan läpi elämän, voit paikantaa kertaa, kun ajattelin, että elämä ei aio parantaa, mutta se teki. Jotain tapahtui sinulle, joka kääntyi asiat ympäri ja lähetti sinulle uusi ja jopa parempaan suuntaan.

Sinun täytyy uskoa, että sama asia tapahtuu nyt. Kaikki tapahtuu syystä niin hyväksy elämän, mitä se on, koska olet tarkalleen missä olet tarkoitus olla voidakseen edetä seuraavalle tasolle.

7. Odotan pääseväni tulevaisuudessa

Yksi ahdistus provosoi tapahtumia on muutos. Kun saat heitettiin uuden maailman kanssa uusia toimia ja uuteen ympäristöön, se on helppo hukkua ja ohittanut pelkoa ja hätää. Koska muutos tapahtuu koko ajan riippumatta siitä, jos olet valmis tai ei, muuttamalla käsitys se aikoo tehdä elämästäsi paljon helpompaa.

Sen sijaan peläten asioita on erilainen sinulle, oppia odotan muutoksia. Katsella niitä haasteita nähdä, miten pitkälle voi mennä elämässä. Viettää enemmän aikaa etsimässä ovet muutos avaa vs. ovet muutos sulkeutuu.

Vain sisältää tämän yhden muutoksen, miten luulet, voit lievittää maailman ahdistusta, koska pelko muuttuu jännitystä. Huolenne Morph osaksi innostusta. Alatte tervetullut muutos sijaan peläten sen olemassaoloa.

Ahdistus ei tarvitse sulkea maailmaasi. On aika ottaa elämäsi takaisin ja alkaa nauttia siitä uudelleen. Today.

Tutustu näihin