8 hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten päästä eroon niskakipu

Useimmat ihmiset ovat kokeneet niskakipu ainakin kerran elämänsä aikana. Se on yksi yleisimmistä kivut, joka on yleensä laukaisee huono asento, väärä unirytmi, ja stressiä. On kuitenkin olemassa monia tapoja lievittää tätä kipua, ja seuraavat ovat 8 hyödyllisiä vinkkejä ja vihjeitä, jotka auttavat sinua pääsemään eroon niskakipu nopeasti ja tehokkaasti.

8 hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten päästä eroon niskakipu

1.. Parantaa ryhtiä

Niskakipu johtuu usein huono ryhti tottumukset. Väärä selkä ja kaula kaarevuus voi aiheuttaa paljon tuskaa ajan, sekä aiheuttaa vakavia terveysongelmia.

Lue seuraavat vinkit ja oppia parantaa ryhtiä. Se auttaa sinua pääsemään eroon harmittaa niskakipu.

Istumasta

 • Kun työskentelee tietokoneen tai työpöydän ääressä, sinun täytyy olla näytön silmien tasolle ja pitää selkä suorana. Pääsi olisi yhdenmukaistettava selkärankaa ja hartiat veti hieman taaksepäin, kunnes vartalo on pystyssä. Pitää selkä hieman kaareva ulos estää selkärangan ja niskan taivutus eteenpäin, tulee kireät asentoon.
  Säännölliset tauot ovat myös erittäin tärkeää!
 • Ajon säätää istuimen pitää selkä suorana. Käytä niskatuki varmista, että niska on linjassa muun selkärangan.
 • Lukeminen ja television katselun voi myös jättää sinulle särkevät ja jäykkä. Muista aina pitää selkä pystyasennossa, ja jopa täällä käyttää niskatuki tai pieni tyyny pään taakse, vakuuttaa oikean suuntauksen pään, niskan ja selkärangan.

Seistä tai kävellä asema

 • Pidä selkä suorana ja hartiat hieman taaksepäin. Vältä korkokengät mahdollisimman paljon - he muuttavat kehon asennon ja lisätä niskakipu.

Puhelimen käyttö ja käsi pussit

 • Sinun pitäisi harjoitella hyvää ryhtiä, vaikka puhelimen. Hanki kuulokkeet, ja ehdottomasti välttää cradling vastaanottimen korvaan olkapää pitää kädet vapaaksi. Ottaa taivutettu toinen puoli on yksi pahimmista kannat sinulle niska.
 • Kirjanpitoarvo käsi pussit voi myös aiheuttaa vakavia niskakipu. Älä koskaan ylikuormita pussi - se ei saisi painaa yli 3 kiloa. Käyttämällä samaa olkapää kuljettaa laukku on myös yksi pahimmista mitä voi tehdä oman kaulan. Päästä eroon niskakipu, varajäsen hartiat säännöllisesti koko päivän.

2. Älä säännöllinen niska venyttele

Säännöllinen venyttely harjoitukset auttavat ehkäisemään ja lievittämään niskakipu.

Olkapää kohauttaa

 • Jännityksen lieventämiseksi takana niskaasi, pidä käsivarret roikkuu löysä teidän puolin, ja hissi ja kohauttaa olkapäitä ylös kohti korvia. 10 sekunnin ajan, ja vapauta sitten. Toista tämä liike useita kertoja ja tehdä tämän harjoituksen 4-5 kertaa päivässä.

Pää kallistuu

 • Pidä vasen käsi roikkuu menettää teidän puolella, kääri oikean käsivarren ympärille vasemmalla puolella päätä, ja aseta oikea käsi yli vasempaan korvaan. Kallista päätä oikealle, painamalla sitä varovasti oikealla kädellä. 10 sekunnin. Vapauta ja toista toisella puolella. Tee tämä harjoitus 6 kertaa päivässä, tai kun se on tarpeen.
 • Aseta kädet takana pään ja hitaasti kallistaa päätä eteenpäin, pudottamalla leuka kohti rintaa. Kun teemme sen, paina varovasti oman pään kädet.

Pään ja kaulan kierrosta

 • Pidä niska ja selkä pystyasennossa ja katsoa suoraan eteenpäin. Nyt kääntää päätä oikealle ja sitten vasemmalle. Pidä venyttelyasennoissa 5 sekuntia, ja toista liike 10 kertaa kummallakin puolella.
 • Paina leukaa vasten niskaasi, hitaasti kiertää niskan oikealle, sitten kallistaa päätä taaksepäin, katsot kattoon. Kierrä vasemmalle ja sitten eteen alkuasentoon. Toista toiseen suuntaan ja tehdä tämän liikkeen 5 kertaa kummallakin puolella.

3. Hieronta

Hieronta voi myös antaa tilapäistä helpotusta niskakipu ja lihasjännityksen. Käytä peukaloa, keskisormi ja etusormi hieroa niskan ja hartiat, tai saada ammatillinen hieronta Day Spa.

4. Rentoudu ja poistaa stressiä

Stressi on yleinen syy niskakipu. Päästä eroon niskakipu, pidä säännöllisiä taukoja päivän aikana ja harjoitella rentoutumista tekniikoita, kuten jooga ja meditaatio. Toinen hyvä vinkki on vain makaamaan lattialla selällään, sulje silmäsi ja hengitä syvään. Se auttaa sinua rentoutumaan ja päästä eroon stressistä. Ja niskan hyötyvät suuresti!

5. Ota lämmin suihku

Anna lämmintä vettä ajaa yli niskaasi, ja varmista, että pitää selkä ja niska suorana, kun teemme sen. Se lievittää jännitystä, rentoutua jäykkiä lihaksia ja vähentää niskakipu.

6. Kuuma ja kylmä pakkauksissa

 • Käytä lämpötyynyt rentouttaa niska ja vähentää kipua - se on yksi vanhimmista korjaustoimenpiteitä niskakipu. Se avaa kiristävät lihaksia ja ottaa paineita pois niskaasi.
 • Voit myös hakea kylmää pakkaa tai jään pakkauksissa kaulassa. Se vähentää turvotusta ja antaa helpotusta niskakipu. Älä pidä jäätä yli 10 minuuttia kerrallaan, ja aina kääri pakkauksissa pyyhe.

7. Paranna nukkuva ryhti

Nukkua yritys patja ja käyttää vain yksi tyyny. Ehdottomasti välttää iso, paksu ja kiinteä tyynyt.

Älä nuku vatsaan, koska se pakottaa sinut kiertää pään ja kaulan. Pitämällä pää ja niska kierretty asento voi aiheuttaa rasitusta ja kipua.

8. Kipulääke voiteet

Voit kokeilla tiskin voiteet sisältävät Parasetamoli tai ibuprofeeni tai valita rohdosvalmisteita.

Bengay tai Tiger balsamia sekä yrttejä kuten Arnica, mäkikuisma, Rue, Paholaisen claw, Willow kuori, on suuri kipua lievittävä ja tulehdusta ominaisuuksia. Ne ovat saatavilla joko voiteita tai kapselin tai tinktuura muodossa.

Mentoli, kamferi ja kapsaisiini voi myös olla erittäin hyödyllistä.

Kuten näette, on olemassa useita tekniikoita ja kotiin korjaustoimenpiteitä päästä eroon niskakipu. Jos haet ne kaikki, teidän niskakipu varmasti koskaan tule takaisin! Kerro meille, tietää, jos nämä vinkit ovat auttaneet - jakaa ajatuksia kommentti osiossa alla.

Tutustu näihin