Kuinka jooga voi muuttaa elämäsi ja terveyden parempaan

Jooga on enemmän kuin vain harjoitus. Se on hengellinen löytö, sisäinen matka, tapa saada yhteyttä itse. On tonnia etuja joogan säännöllisesti. Vaikka kaikki eivät ole heti tulee pystyä täydellinen ihmisen pretzel, jopa ne, jotka harjoittavat joogaa aloittelijoille heti nähdä myönteisiä vaikutuksia.

Kuinka jooga voi muuttaa elämäsi ja terveyden parempaan

Mielen, kehon ja sielun tulla sopusoinnussa keskenään, kuten jooga peliin kaikki tuntemukset itse. On tunne koko kehon tietoisuus ja tajunta, ja se on täydellinen tapa ladata akkuja tahansa viikolla. Anna jooga kokeilla, vaikka vain 15 minuuttia päivässä, ja voit saada joitakin vakavia joogi etuja.

Perusteet

Jooga on hyvin henkilökohtaista harjoittelua. Se ei ole joukkue-pohjainen, eikä ole yhtä oikeaa tapaa tehdä mitään. On tärkeää tunnistaa ja olla tietoinen tästä, kun alkaa jooga käytännössä, koska ei ole kilpailua jooga. Jokainen keho on erilainen, joten jokainen käytäntö on erilainen kuin hyvin.

Steven A. Russell, joogaopettaja perustuu New Jersey, kamppaillut jooga, kun hän yritti ensin sitä yli kymmenen vuotta sitten. Koska mies, hän havaitsi, että hänen ruumiinsa oli vähemmän notkea kuin naiset hänen ympärillään. Niinpä hän räätälöity hänen jooga käytännössä hänen elimistön tarpeisiin, ja lopulta löysin etuja joogan olla niin houkutteleva, että hän tuli hyväksytty ohjaaja.

Parantaa kehon

Fyysinen hyväntekijöitä joogan ovat melko ääretön. Kaikki ruumiinosat niittää jonkinlainen etuja, ja varsinkin jos jooga tehdään säännöllisesti. Ne, jotka joogaa on parempi ryhti, tasapainoisen, tasapainoa ja joustavuutta, ja ne pystyvät pidättämään hengitystään pidemmän aikaa.

Jooga on myös hyvä tapa toipua ja estää henkilövahingot. Koko kehon tietoisuus on tärkeää, ja helposti saavutettavissa, estämään vammojen aikana jooga käytännössä. Lihaksia myös tullut sävykkäämpinä kun jooga on otettu päivittäin.

Reach ja säilyttämään terveen painon

Tutkimukset osoittavat, että ne, jotka joogaa säännöllisesti ovat todennäköisesti olla terveellistä painoa kuin ne, jotka laiminlyövät sisällyttää se osaksi rutiinia. Ihmiset, jotka harjoittavat joogan ovat paljon enemmän sopusoinnussa sen kanssa, mitä on hyvä keholle, ja tämä ulottuu niiden ruokavalioon. Vähemmän roskaruokaa kulutetaan näitä ihmisiä, koska he valitsevat usein terveellisemmän ja ravitsevia vaihtoehtoja, joskus tahattomasti. Russell toteaa, että yksi suurimmista eduista joogan on lisääntynyt "tietoisuus seurauksista ruokaa syömme kun meidän terveydelle."

Myös käytäntö jooga itsessään on hyvä harjoitus. On enemmän erilaisia ​​jooga kuin voin nimetä itse, ja jokainen on erilainen. On korjaavat käytäntöjä, jotka keskittyvät enemmän venyttely lihaksia. On myös intensiivisempää käytäntöjä, jotka voivat koostua nopeat siirtymät ja sarja luoda sydän workout, joka on suuri katalysaattorina terveen painonlaskun.

Rauhoittaa mielesi

Laulamassa ja meditaatio ei sovi kaikille, eikä se ehdottomasti varauduttava mieltäsi. Yksinkertaisesti tietoonsa hengitystä joogan on välittömiä vaikutuksia rauhoittaa mielen. Stressi, ahdistus ja masennus tasoilla lasku sekä verenpaineen ja hengityksen hinnat.

Ihmiset, jotka joogaa ovat onnellisempia ja on vahvempi tunteita rauhallisen mielen ja ruumiin. Yogis on parempi nukkua, ja monet liikkuu jooga edistää ruoansulatusta. Pitoisuudet parantaa seurauksena. Jos tämä ei vakuuta sinua, en ole varma, mitä!

Uusia ystäviä

Ajattele hyödyt jooga ovat rajalliset parantaa kehon ja hengen? Mieti uudestaan! On tonnia elämäsi jotka saavat etuja tehdä jooga osa rutiinia. Olen tavannut tonnia uusia yhteyksiä, ja Russell on myönsi myös "tavannut joitakin erittäin mielenkiintoisia ja erityisiä ihmisiä kautta jooga."

Aina kun liittyä toimintaa, jossa ryhmä ihmisiä saada yhdessä yhteisen asian, verkostoituminen tilaisuuden tullen. Making ystäviä Joogatunnin voi auttaa sinua löytämään syvä yhteyksiä muiden kanssa tai yksinkertaisesti ystävä on nopea chat yli kahvia. Useimmat ihmiset, jotka käytännössä jooga ovat terveyden tajuissaan ja osallistumme muiden terveellistä toimintaa. Jooga voi olla paras tietolähde käytännössä kokonaan uuteen lukuisia myönteisiä harrastuksissa.

Miten päästä se

Yritin jooga kolme kertaa ennen kuin päätin että oli oikea minulle. Kaksi ensimmäistä yritykset epäonnistuivat saada minua aloittamaan säännöllisesti joogan, ja luulen, että se johtui ohjaaja. Russell vahvistaa myös tärkeää löytää hyvä opettaja. Hänen ensimmäinen Joogatunnin vuonna 2000 opetti nainen, ja hän ei usko, että hän teki erittäin hyvin, on se, että hän ei voinut tehdä kaikki aiheuttaa, että hän ja muut opiskelijat olivat tekemässä. Hän pyrki ulos jooga studio, jossa mies ohjaaja, ja hän "tuli koukussa."

Hän kehottaa myös niille uusia jooga löytää aloittelija sarjaan. Se voidaan masentavaa hypätä pitkälle luokka, jossa et voi pysyä taitotaso lähimmäisiäsi. Löytää jotain, joka sopii sinulle, ja pysy siinä.

Maksimoi joogaharjoitusta

Jooga ei ole aina hyvä asia. "Ihmiset voivat helposti saada satuttaa," Russell myöntää. Meidän on kuitenkin kuuntelemaan kehomme ja anna ego vakuuttaa meidät tekemään asioita kehomme eivät ole valmiita. "Kun hengittää täysin ja oppia kuuntelemaan kehoasi ja keskittyä sisäänpäin ja koskettaa sisimpäänsä syvästi, voit ohjata itse turvallisesti."

Sinun ei tarvitse olla luokan joogaa. Yksinkertaisesti tulossa tietoinen hengitys on käytännössä jooga itse. Russell suosittelee otat mitä opit jooga ja soveltaa sitä omaan jokapäiväiseen elämään, kestää kauan ja syvään henkeä kun olet ajo, työ, katsella televisiota tai mitään päivittäistä rutiinia.

Sisältävät jooga minun päivittäistä rutiinia on muutos Olen tehnyt elämässäni, ja minulla ei ole suunnitelmia menossa takaisin. Jätän luokan joka päivä tunne onnellisempia ja terveempiä, tietäen, että olen tehnyt jälleen yksi askel parantaa terveyttäni. Mitkä ovat asioita, joita rakastat jooga?

Tutustu näihin