Merivesi terveyshyötyjä

Me kaikki tiedämme, että uiminen meressä vesi on hyvä terveydellemme, mutta oletko koskaan ajatellut, miksi? Sinusta tuntuu hyvältä, ihosi näyttää ihmeellinen ja kehosi tuntuu terveempiä kuin koskaan - nämä ovat upeimmat meriveden terveyshyötyjä. Mutta katsotaanpa selvittää, miksi.

Merivesi terveyshyötyjä

Merivesi on samanlainen koostumus kuin meidän veren plasman

Jotta ymmärtäisimme terapeuttista hyveitä meriveden, aloitamme seuraavat kaksi seikkaa:

 • Lääkkeiden käyttö meriveden juontaa aina takaisin 4. vuosisadalta eKr., kun Hippokrates ensimmäinen käyttänyt sanaa "thallasolterapiaa".
  Tämä sana tulee kreikan thalassa, tarkoittaa vettä, ja Therapia, eli parantaa. Tunnetaan myös isä modernin lääketieteen, Hippokrates oli ensimmäinen, joka käyttää merivettä paranemista varten.
 • Meriveden sisältää saman 84 elintärkeitä elementtejä löytyy myös ihmiskehossa. Nämä elementit ovat vitamiinit, kivennäisaineita, hivenaineita ja aminohappoja. Mutta merivesi on myös runsaasti eläviä mikrobeja, jotka tuottavat hyötyä antibiootti, mikrobilääkkeiden ja antibakteerisia aineita.
  Ihminen on luontainen kyky helposti omaksua kaikki nämä elementit, kehomme mineraali perustuslaki, kuten edellä mainittiin, on hyvin samanlainen kuin merivesi. Itse asiassa, merivesi sisältää lähes sama pitoisuus mineraaleja ja hivenaineita kuten ihmisen plasmasta.

Merivesi ihon hyödyt

On tunnettua, että kylpylöissä ympäri maailmaa käyttävät merisuolaa niiden kauneus-ja hierontahoitoja. Miksi?

 • Suolan sisältämän meriveden auttaa poistamaan myrkkyjä ihon ja toimii luonnollinen kuorinta - se poistaa kuolleita soluja ja kannustaa tuotantoon uusia.
 • Merivesi replenishes ihomme mineraaleja. Magnesium erityisesti parantaa sen nesteytys sekä sen ulkomuoto.
 • Yksi tärkeimmistä meriveden terveyshyötyjä on sen kyky parantaa vaurioitunut ja ärtynyt iho.
  Merivesi voi vähentää tulehdusta ja auttaa parantaa monia ihosairauksia, kuten atooppinen ihottuma, ruusufinni, psoriasis ja ekseema.
  Se on suuri antiseptistä ominaisuuksia, erittäin hyödyllinen paranemista pienet haavat, leikkaukset, ihottumaa ja hiertymät - suolaa ja kaliumkloridi näyttävät olevan aikuinen vastuussa näistä hyödyllisiä, parsinta vaikutuksia.

Kaiken kaikkiaan, merivesi huomattavasti parantaa ihon tekstuuri, lisää elastisuutta ja lievittää ja parantaa monia iho vaiva.

Merivesi ja immuunijärjestelmän

Uimassa meressä vesi voi suuresti edistää yleistä terveyttä.

Tutkimus on osoittanut, että merivesi-kasvanut kirsikkatomaatteja on suurempia määriä antioksidantteja kuin kasvanut tuoreista vettä. Tutkimuksessa on lisäksi havaittu, että nämä tomaatit voi parantaa elimistön puolustuskykyä vastaan ​​sydänsairaudet ja syöpä. Mutta tässä ei ole kaikki!

 • Ovat niin runsaasti monia elintärkeitä elementtejä, merivesi on kykyä aktivoida kehon paranemista mekanismi ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Se avaa ihohuokoset, joiden avulla ne voivat imeä mineraaleja, ja auttaa heitä karkottaa haitallisia myrkkyjä, vastaa lukuisia sairauksia.
 • Se lisää myös happipitoisuutta meidän verenkiertoon, ja siten määrä hyödyllisiä elementtejä, joita tarvitaan, että verta taistella vapaita radikaaleja.
 • Meri-ilma ja meri sumu ovat täynnä negatiivisesti varautuneet vety-ionit, jotka ovat voimakkaita antioksidantteja. Hengittämästä sea mist voi siis parantaa immuunijärjestelmää ja parantaa yleistä terveyttä jokaisen solun ja urut kehossamme.
 • Sisältämän jodin meriveden tukee immuunijärjestelmän toimintaan ja parantaa kilpirauhasen toimintaa. Koska suuri luonnon antiseptinen, se myös lisää kehon kykyä taistella infektioita ja tappaa loiset, bakteerit ja sienet.

Kaksi enemmän etuja:

 • Merivesi parantaa verenkiertoa, koska sen korkea pitoisuus mineraaleja.
  Itse asiassa, thallasolterapiaa lisää verenkiertoa täydennystä kehomme välttämättömiä mineraaleja, jotka ovat ehtyneet, koska erilaiset sisäiset ja ulkoiset tekijät.
 • Merivesi on myös kyky lievittää kylmä ja flunssa oireita sekä parantaa keuhkoputkentulehdus ja poskiontelotulehdus. Hengittämisen natriumkloridia tai suolaa merivedestä, auttaa löysää limaa ja hoitaa keuhkojen ongelmia.

Merivesi voi edistää psyykkistä ja henkistä hyvinvointia

Vähentää stressiä ja parantavan mieli on kuitenkin yksi suurimmista meriveden terveyshyötyjä.

 • Merivesi ja aurinko työn synergiaa hoitaa monia tunne-elämän häiriöt, kuten masennus, hermostuneisuus, ahdistuneisuus, apatia ja monet muut.
 • Magnesium, litium ja bromia sisältyvät merivedessä ovat poikkeuksellisia rauhoittava elementit, joilla on kyky vakauttaa ja ylläpitämään serotoniinin, melatoniinin ja tryptamiini aivoissa.
  Litium, esimerkiksi, on lääkitys, jota usein käytetään monia psyykkisiä ongelmia, ja varsinkin kaksisuuntaisen mielialahäiriön.
 • Korkea pitoisuus magnesiumia merivesi voidaan tehokkaasti vähentää stressiä, rentouttaa lihaksia ja hermoja, ja aiheuttaa rauhallisuus. Itse asiassa, mineraalit meriveden ovat jollakin tavalla luonnon unilääkkeitä, jotka edistävät hyvää uneen ja auttaa parannuskeinoa unettomuus.

Lopuksi, merivesi on erinomainen hoito moniin hermostunut ongelmia ja se voi merkittävästi lisätä tunnetta hyvinvointia ja rentoutumista.

Olemmeko menettäneet mitään sen hyödyt? Kerro meille, miten sinusta tuntuu, kun upotetaan meriveteen ja jakaa terve kokemuksia meille ja muille lukijoille.

Tutustu näihin