Miten ajatella itseäsi ohut ja laihtua yrittämättä

Tiedät mitä tehdä laihtua, eikö? Sinun täytyy syödä vähemmän ja liikkua enemmän. Joten, jos se todella on niin yksinkertaista, miksi on niin vaikeaa pudottaa rasvaa? Ehkä kysymys ei ole mitä on lautasella. Se voi olla mielessäsi.

Miten ajatella itseäsi ohut ja laihtua yrittämättä

Kaikki ravitsemusterapeutin tai fitness harrastaja, joka todella välittää fyysistä terveyttä kertoo, että valitsemalla ravitsevia ruokia ja jälkeen säännöllisen liikunnan ohjelma ovat avaimia saada ja säilyttää terveen painon. Ei vain aiotte näyttää ja tuntuu paremmalta, mutta voit myös olla pienempi riski on diagnosoitu tiettyjä merkittäviä terveyttä.

Silti, vaikka me kaikki tiedämme tämän, on olemassa valtava määrä meille, että ylipainoinen. Paitsi että tämä uhata fyysistä terveyttä, mutta se heikentää itsetuntoa ja aiheuttaa meille tarpeetonta surua ja kipua. Miten voimme korjata tämän?

Ongelma paljon laihtuminen ohjelmia on, että vaikka he kertovat sinulle, mitä tehdä vaihtaa ulkopuolella, he tee mitään sisällä - joka on yleensä missä paino ongelma alkaa. Se on kuin oireiden hoidossa ja koskaan kuivatuksen syy. Te päätteeksi turhautunut, koska mikään ei muutu ja olet jatkuvasti käsitellä samoja asioita uudestaan ​​ja uudestaan. On aika lopettaa hölynpölyä.

On asioita, voit tehdä henkisesti, jotka auttavat sinua laihtua, lähes ilman edes yrittää, koska se tapahtuu luonnollisesti. Voit alkaa työskennellä parannuskeinoa eikä vain oireiden hoitamista.

Valmis alkaa parantua itse (ja laihtua prosessissa)? Hyvä. Aloitetaanpa.

Selvittää tärkeää, että ruokaa pitää sinulle

Muut kuin yksinkertaisesta syystä, että sinun täytyy syödä kehon ylläpitää elämää, sinun täytyy selvittää, mitä ruokaa sinulle merkitsee. Toisin sanoen, mitä mieltä olet, kun katsot sitä? Mitä näet, kun katsot, että siru pussi tai laatikko munkkeja?

[Lue: 10 vinkkiä auttavat sinua pysymään ruokavalio ]

Jos et ole varma, kysy itseltäsi: Jos joudut käsittelemään elämän ylä-ja alamäkiä ilman ruokaa auttaa sinua, miten tekisit? Olisiko muuttaa niin teet asioita, kuten juhlia saavutuksia tai rauhoittaa kivut? Mahdollisuudet ovat, että se olisi.

Kuvittele syntymäpäivä ilman kakkua ja jäätelöä. Ajattele perheen illanviettoja ilman buffet kotiruokaa ja jälkiruokia. Nämä ajatukset tuntuvat oudolta? He tekevät useimmille ihmisille, koska elämämme pyörivät ruokaa.

Kun ymmärrätte, mitä ruokaa sinulle merkitsee, sinulla on selkeämpi käsitys siitä, miksi se on niin vaikea muuttaa suhteemme siihen. On tämä elävä, hengittävä olento, ystävä ja confidante, minkä vuoksi se voi olla vaikeaa muuttaa käyttäytymistä sen suhteen.

Todellista hyötyä, että ylimääräinen paino antaa sinulle

Nyt ymmärrät jossa ruoka sopii sinun mentaliteetti, ajattele nyt noin oman painon. Yritä keksiä kaikki syyt, että ottaa ylimääräistä painoa on hyvä. Pick leuan ylös lattialta ja lopettaa väristen. Kyllä, joskus se voidaan nähdä hyötyä pitää muutama kilo ja ehkä tämä ajatus edes tajuamatta sitä.

Esimerkiksi, oletteko sitä mieltä, että ylipaino on hyvä syy muille odottaa liikoja pois teiltä mikä vähentää epäonnistumisen riski? Ehkä sinulla oli kohtuullisessa kunnossa ennen ja tuli epämukavaksi, kun olet saanut seksuaalisesti niin söit vähentää todennäköisyyttä, että tilanne? Ehkä käytät sitä kilpi estää muita saamasta liian lähellä sinua?

Tämä voi olla vaikeaa, koska useimmat ihmiset on vaikea päästä sopimukseen ajatus, että ylipaino on hyötynyt niistä. Mutta, jos haet itsellesi rehellisesti, luultavasti nähdä, että se ei ole niin kaukaa haettu ajatus, kun kaikki.

[Lue: 10 tapaa tehdä elämästäsi terveempiä viikko ]

Laittaa ruokaa sen tilalle

Kun nähdä iso kuva osin, miten voit katsella ruokaa on aika muuttaa sitä. Sen sijaan tarkastellaan tyhjä jääkaappi ja kaappi kuin elävässä olennot, pitävät heitä, mitä he todella ovat - ravintoa kehosta. Siinä kaikki.

Tämä ei ole helppo tehtävä. Joskus luopumassa ruokaa kuin ratkaisu kaikkiin elämän vaivaa voi jättää mitätön. Se on kuin menettää paras ystävä. Ruoka on aina arvostellaan sinua tai naurunalaiseksi sinua. Se vain tukee ja lohduttaa sinua ja nyt se on mennyt. Olet jäänyt selvittää, miten navigoida elämää ilman rakkautta. Miten teet sen?

Muista, että ruoka on eloton esine. Hyviä tunteita, että liität sen kanssa on vain, että - teidän yhdistykset. Kun alat nähdä sen syötävä esine, joka kuljettaa vitamiineja ja kivennäisaineita elimistö tarvitsee ylläpitää itseään, se alkaa menettää valtaa teihin, ja voit alkaa laihtua luonnollisesti.

Herätä sisäinen soturi

Jos todella haluat lopettaa epäterve suhde ruoan kanssa, sinun täytyy alkaa käsitellä kaikkea muuta tapahtuu elämässäsi. Ei enää käyttää ruokaa vastaus mitä häiritsee, harmittaa, turhauttaa tai pelottaa sinua. On aika katsoa elämää silmiin ja sanoa: "Tuo sitä."

Tarkoittaako tämä sitä, että et koskaan tuntea pelkoa tai että sinulla on aina tietää tarkalleen, mitä tehdä? Ei lainkaan. Se vain tarkoittaa, että olet valmis jatkaa elämääsi ilman ruokaa pikku sotilaat. Nyt voit vain käyttää sisäistä vahvuuksia saada sinut minne haluat mennä.

[Lue: Miten lopettaa sokerihimoja 7 helppoa vaihetta ]

Sisäinen soturi sinussa on vahvempi kuin luulet. Hän on osoittanut, että kerta toisensa jälkeen. Jos katsomme taaksepäin läpi elämän, sinulla todennäköisesti nähdä hetkiä, jolloin ette usko sinun hengissä, mutta teit. Miksi? Koska hän tuli sitten liikaa.

Luota itseesi pärjätä elämässä ilman ruokaa ja paino alkaa heti ja vaivattomasti irtoa. On, koska se ei enää palvele tarkoitusta.

Jos haluat elää, sinun täytyy elää täysin. Älä anna pelon tai turhautumista pysäyttää sinut. Laskekaa haarukka ja noutaa miekka, koska se on aika ottaa takaisin elämääsi.

Tutustu näihin