Miten ei vilustua tänä talvena

Kylmä ja flunssa kausi on alkanut. Ihmiset kaikkialla ovat yskimistä ja aivastelua ja haluavat he olivat kotona sängyssä heidän lämpötyyny ja kuppi teetä. Vaikka tämä varmasti vähentää leviämisen ilkeä viruksia ja bakteereja, niin kauan kuin ihmiset ovat velvoitteita, jotka edellyttävät niiden pitää käynnissä, vaikka tunne ällöttävä, me edelleen heidän ympärillään ja töitä ei saalis mitä bug he kuljettavat.

Miten ei vilustua tänä talvena

Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla saat kautta talvikuukausina oman terveyden ennallaan:

Pese kädet usein

Mukaan WebMD, "noin 80% tartuntatautien lähetetään koskettamalla." Se tekee kädet suurimmat syylliset, kun se tulee saamaan sairaita.

Oikea tapa pestä kädet on käyttää saippualla ja vedellä ja hankaa niitä kaksikymmentä sekuntia. Jos mahdollista, käytä paperia, että kuivaa ne sammuttaa vedellä ja työntää kylpyhuoneen oven auki, kun lähdet. Vähemmän kosketat, alempi mahdollisuudet, että olet menossa hakemaan jotain, joka voi tehdä sinusta sairas.

Älä ajattele olet turvassa sairastumasta jos vain pese kätesi ottaa yhteyttä joku, joka on sairas joko. Joku, joka ei ole oireita voi olla kantaja. Lisäksi sinulla ei ole aavistustakaan kuka on koskettanut ovenkahvat, muste kynät pankissa ja muun julkisen omaisuuden.

Pidä kädet pois silmien, nenän ja suun

Koska kädet ovat suurin harjoittajien mitään, että on tarttuva, on parasta pitää ne pois millään alalla, joka voi helposti kuljettaa bug kehoosi. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi tehdä parhaansa pitää kädet ja sormet pois silmien, nenän ja suun, jos haluat pysyä terveenä.

Se voi olla vaikea pysäyttää tapoja, kuten hankausta silmäsi tai lepää kädet kasvot, mutta jos teet tietoisesti se maksaa pois. Jos nenä kutiaa, tartu kudokseen. Jos on jotain hampaita, tartu hammastikulla sijaan kynnellä.

Rajoittamaan kanssakäymistä, jotka ovat sairaita

Tietenkin on sanomattakin selvää, mutta tee parhaasi, jotta kukaan, joka on yskä, aivastelu tai valittavat ei tunne hyvin. Se voi olla epämiellyttävä kertoa jollekulle haluat pitää etäisyyttä, mutta se on enemmän epämiellyttävä kuin tulla alas kylmällä itse.

Niin usein, ihmiset menevät töihin sairaana, koska ne joko eivät saa palkallista vapaa-aikaa tai ovat työtä he "ovat" saada tehdyksi. Ennen kuin huomaatkaan, koko toimisto on sairas. Tosin, joskus se ei voi mitään. Maailma ei pysähdy vain koska joku ei tunne hyvin. Joten, jos sinulla on työtovereille, jotka tulevat huolimatta huonosti, yritä pitää etäisyyttä. Ja jos löydät itsesi tässä asennossa, ainakin olla tietoinen muita ja antaa heille tilaa, jotta ne pysyvät terveinä.

Pidä stressiä tasolla kurissa

Monet tutkimukseen tutkimukset viittaavat siihen, että ajatukset ja asenteet olla suuri rooli siinä, miten hyvin henkilön immuunijärjestelmä toimii. Yksi tällainen tutkimus julkaistiin Life Sciences vuonna 1989 todettiin, että kun elimistö on stressaantunut, se vaikuttaa kehon vastaus tulehdus ja infektio.

Joten, jos pidät stressiä ja ahdistusta tasoilla pienempi, sinulle hyötyä vahvempi immuunijärjestelmä. Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on pysyä positiivisena. Keskity asioita elämässäsi, että olet kiitollinen eikä asioita, jotka mahla energiaa, kuin murehtia asioita ei ole valvoa.

Syö nutritiously

Toinen tapa pitää immuunijärjestelmän toimintaa ylhäällä tasoilla, jotta et tule alas kylmä, että menee noin on syödä terveellisesti. Kiinni vähärasvaisia ​​proteiineja kuten kalaa, vähärasvaista naudanlihaa, kalkkunaa ja kanaa. Valitse monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, kuten tummaa riisiä, täysjyväleipää ja bataattia.

Syö niin paljon hedelmiä ja vihanneksia kuin voit. Yritä saada niin monta eri väriä osaksi ruokavaliota kuin mahdollista valitsemalla kohteita, jotka edustavat eri sateenkaaren värit. Etsi blues (mustikoita ja karhunvatukkaa), punaiset (retiisit ja omenat), vihreät (salaattia, pinaattia ja kurkut) ja keltaiset (squash ja paprikat).

Pahinta mitä voi tehdä kehosta on ruokkia sitä kasan roskaa, kun yrität pysyä terveenä. Joten, tee parasta välttää suuria määriä paistettuja ruokia, sokerinen herkkuja ja suolaista pikkupurtavaa.

Käyttää

Kun otat osaa säännöllistä liikuntaa, voit tehdä enemmän kehon kuin vain tehdä se näyttää hyvältä. Voit edistää sen terveyttä ja tehdä siitä vastustuskykyisiä sairauksia.

Yritä saada vähintään kolmekymmentä minuuttia toiminnan päivä. Sinun ei tarvitse saada se kaikki kerralla, joko. Kävele korttelin ympäri kerran tai kaksi, kun sinulla on tauko työssä. Park niin kauas oven kuin mahdollista, jotta joudut kävelemään ylimääräistä vaiheita. Ota portaat hissin sijaan. Joka vähän lisää ylös.

Ottaa multi-vitamiini

Vaikka et pitäisi yrittää saada niin monta vitamiineja, mineraaleja ja ravinteita kautta ruoasta, se ei ole aina mahdollista. Niin, useimmat lääkärit suosittelevat, että voit täydentää ruokavaliota ottamalla multi-vitamiini. Kun olet valinnut yksi ottaa, yritä saada yksi, joka ei ole yli 100% kaikista suositeltavasta päiväannoksesta. Mikä tahansa ylimääräinen vesiliukoisia vitamiineja vain erittyy virtsassa ja se on epäterveellistä saada lisää rasvaliukoisten niitä kuin tarvitset.

Nuku tarpeeksi

Mikään juoksee sinua kuin silloin, kun et saa tarpeeksi uni. Olitpa myöhään töissä tai juhlimista myöhään, jos et saa riittävän määrän lepoa, elimistö ei voi uusia ja nuorentaa itse.

Pyri seitsemän-kahdeksan tuntia unta yössä. Jos jostain syystä, teidän aikataulu ei salli sitä, yrittää saada kissa-nokoset lounaan. Kauemmin polttaa kynttilää molemmista päistä, enemmän kompromisseja immuunijärjestelmää, mikä sinusta alttiimpia saamaan sairaita.

Jos noudatat näitä ohjeita, sinulla suuri ampui viettää talven onnellinen ja terve. Miksi olla sairas ja onneton jos sinulla ei tarvitse olla? Ja useimmat kertaa, sinulla ei tarvitse olla.

Tutustu näihin