Miten päästä eroon niskakipu 5 helppoa vaihetta

Älä pelkää, jos olet juuri aloittanut tunne niskakipu päivittäin, tai vaikka se on krooninen ja paha uskot voit lopulta päätyä läpi leikkauksen.

Miten päästä eroon niskakipu 5 helppoa vaihetta

On enemmän kuin vain toivoa sinulle, vain koota positiivinen asenne ja seurata minun aika-todistettu vaiheet. Olen koonnut heidät kahden viime vuoden aikana omaa käyttöä, mutta nyt haluan tykkää minua oppimaan, miten päästä eroon niskakipu luonnollinen, lääkkeetön tapa.

Tämä ei tule yön yli, mutta tunnet hyötyy päivänä yksi lähestyy kunnossa kokonaisvaltaisesti, kaikin tavoin. Tämä tarkoittaa sitä, se ei ole vain liikunnasta. Vähitellen oikea asento tulee sinun toinen luonto ja sen jälkeen ensimmäisten viikkojen sinun ei tarvitse muistuttaa itse siitä jatkuvasti.

Heti kun kropassa etuja, alitajuntaan mielessä tulee vastaanottavainen. Näin ollen intuitioon näyttää, miten päästä eroon niskakipu joten voit tehdä mikä tuntuu hyvältä ja välttää vammoja ja traumoja väärässä liikunta syy.

1.. Seisomaan nousten ergonomia

Ei, sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuuksia fancy tuolin ja sitten kiusata noin tarkka kulmat kyynärpäät ja polvet on sijoitettu. Sinun tarvitsee vain soveltaa tervettä järkeä ja ymmärtää, että kireät lihakset ja pullottava levyjä on syy - ja se olet sinä.

Tarkemmin sanottuna se on huono seisomaan nousten tottumukset ja slouching ryhti joka liikkuu kaulan-levyjä paikkansa, niin ne alkavat painamalla hermoja ja päädyt kipua. Oppiminen pidättäytymään slouching hartiat ja väistäminen päätä eteenpäin ovat keskeisiä vastauksia, miten päästä eroon niskakipu.

Koska opettaja ja kirjailija, istun suurimman osan ajasta, ja siksi on käytettävä vain parhaat resurssit säilyttää terveyteni ja työkykyä. Olen ollut oma osuus fysioterapeutit, kiropraktikot ja yötä online-tutkimus. Kaikki auttoivat tiettyyn pisteeseen asti. Silti guru kaikkien hyvä ryhti Voin lämpimästi suositella on tohtori Jolie Bookspan. Hän antaa runsaasti maksutonta neuvontaa ja kipu-selättäminen kuvattu harjoituksia hänen verkkosivuilla.

2. Pois pahoinpideltiin polku harjoitukset

Vaikka se on hyödyllistä käyttää ilmainen online resursseja, eivät kiinni mitä oma lääkäri ehdottaa ja testata sitä pari kuukautta nähdä, jos se toimii sinulle. Jos ei ole parannusta, olla avoimia riittää antamaan vaihtoehtoja mahdollisuus.

Jooga on tehnyt ihmeitä minulle, mutta olen oppinut olemaan varovainen, koska on olemassa monia kehittyneitä asanat, jotka voivat aiheuttaa vammoja eikä parantua, jos olet juuri aloittamassa.

Se riittää osallistua vain pari yksityisen jooga oppitunteja hyvä pätevä joogi, joka näkyy valoa kaulan harjoitus. Jos sinulla ei ole varaa tässä se on ok tutkia useita youtube videoita aiheesta, mutta vain jotta löydettäisiin helppoa ja vaaratonta aloittelija Hathajoogassa venyy ja kantoja.

Toinen suuri ja luonnollinen vanha käytäntö on qigong. Koska se nostaa energian tasoilla ja parantaa verenkiertoa, niskan ja selkärangan hyötyy merkittävästi. Lempeä liikkuu estää vahinkoa. Kaunis asia on, voit tehdä qigong ei väliä kuinka vanha olet.

Jos et löydä paikallinen opettaja, tilata hyvin mitoitettu video tietenkin kuten Lee Holden, tai käytännön sekä lukuisia ilmaisia ​​online-videoita.

3. Sleeping tuki

Koska vietät jopa kolmasosa teidän päivä nukkuu, se on tärkeää tukea niskaasi tänä tärkeää toipuminen aikana. On lukemattomia erikoistuotteita ulos markkinoilta: muisti vaahto tyynyt, aloe vera tyynyt, hamppu tyynyt ja muut uutuuksia. Jos et ole allerginen, kiinteämpi untuvatyyny pärjää, kunhan asetat sen hyvin ja työntää sen kaulan alapuolella käyrä makaat joko selässä tai sivuttain, joka on ihanteellinen.

Jos koet enemmän kuin vain kaularangan epämukavuutta, kokeile lanne-ja polvi tyyny tukea ottamaan painetta alaselässä samoin. Älä investoida näihin tueksi asetetaan heti, mutta käyttää säännöllisesti tyynyt tai käärityn huopia, onko unen laatu paranee ajan pari yötä.

4. Hieronta ja itsensä hieronta

Ei ole suurempaa herkkua niskakipu sairastuneille kuin hyvä lääketieteen hieronta. Onneksi voit tehdä nopeasti itse hieronta kireät niska tahansa kun istuu työpöytä. Se vie vain pari minuuttia, joten työnkulku ei keskeydy. Joko oppia helppo siirtyy YouTube-videoita tai tilata edullinen käsikirja hieronta, joka sopii kiireinen elämäntapa.

Vakavissa ja krooninen niskakipu, etsiä sertifioitu Yumeiho hieroja ja panostaa tähän 100-liikkeen ihme, joka auttaa palauttamaan asianmukaisen painojakaumaan ja itsensä, jälkeenpäin. Se on sekoitus hieronta, venyttely ja kiropraktiikka säätö. Tutustu miksi sitä kutsutaan jumalallinen hieronta. Sinun ei koskaan tarvitse epäillä, miten päästä eroon niskakipu, kun yrität sitä.

5. Atlas kohtisuorassa säätö

Tallentaminen tehokkain yksi pää: Atlas kohtisuorassa kiropraktiikka on 100% kivuton ultraääni säätö kestää vain muutaman minuutin ja tuo ihmeellinen välittömiä tuloksia. En ole koskaan kuullut AO? Se on vain, koska se on edelleen pidetään vaihtoehtoisia tai uutuus, vaikka monet MD ovat innoissaan sen parantava voima.

Hermot takaisin heti, ja koko kehosi alkaa toimi niin kuin pitäisi - ja vasta sitten huomaat kuinka huono kaularangan todella oli. Tämä ei voi tehdä itse. Etsi lähin sertifioitu AO harjoittaja, takaisin oman terveyden ja kiittää minua myöhemmin.

Tutustu näihin