Top 7 luonnollinen särkylääkkeitä

Kulutus tiskin särkylääkkeet kuten parasetamoli, parasetamoli, ibuprofeeni, ketaprofen ja vastaavat, voi aiheuttaa monia terveysongelmia, ja voi johtaa myös särkylääke riippuvuus.

Top 7 luonnollinen särkylääkkeitä

Onneksi luonto antaa meille erilaisia ​​voimakkaita yrttejä, jotka ylpeillä poikkeuksellisia kipua lievittäviä ominaisuuksia, jotka eivät aiheuta mitään vaarallisia sivuvaikutuksia. Seuraavassa on luettelo alkuun 7 luonnollinen särkylääkkeitä.

1.. Valkoinen pajun kuorta (Salix alba)

Valkoinen pajun kuori sisältää salisyylihappoa, joka on ensisijainen aktiivinen ainesosa aspiriinia. Tästä syystä se on usein kutsutaan kasviperäisten aspiriinia.

Salisiini (salisyylihappo) on kyky lievittää kipua estämällä tuotanto kipua tuottavien prostaglandiineja.

Valkoinen pajun kuorta on siis erittäin tehokkaita helpotusta akuutteja ja kroonisia kipuja kuten päänsärkyä, hammassärkyä, selkäkipu, niveltulehdus ja vastaavat. Se on myös erittäin hyvä vähentää tulehduksia ja kuumetta.

2. Harpagojuurta (harpogophytum procumbens)

Kotoisin Etelä-Afrikka, harpagojuurta on toinen tunnettu luonnon kipulääke. Sen aktiiviset ainesosat, jotka tunnetaan iridoid glykosideja, on voimakas kipua lievittävä ja tulehdusta estäviä, käyttökelpoisia hoidettaessa selkäkipu ja niveltulehdus.

Kuitenkin ihmiset mahahaavan ei pitäisi kuluttaa harpagojuurta koska se stimuloi mahahapon.

3. Arnica (Arnica Montana)

Arnica, joka tunnetaan myös Leopardin Bane, on kotoisin Alppien alueilla Länsi-ja Keski-Euroopassa, ja sen lääke-ja lääkkeiden käyttö juontaa juurensa 15-luvulla. Se sisältää yhdisteitä kutsutaan sesquiterpene laktoneista, joilla on kyky vähentää tulehdusta ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

Arnica on erinomainen keino särkee, ja se on suuri kyky lievittää kivun pehmytkudoksen, luuston ja nivelten vammoja, kuten luunmurtumia, ruhjeita, venähdysten, ja leikkauksen paranemista. Se toimii kuten ibuprofeeni ja se on suuri ensimmäinen tuki kaikki edellä mainitut tapaukset.

Arnica voi myös vähentää alaselän ja reumaa kipua ja auttaa hoitoon vaivoja kuten lihasten, jänteiden ja nivelsiteiden kipua.

4. Boswellia (Boswellia serrata)

Tunnetaan myös nimellä Intian suitsuketta, Boswellia on erittäin tehokkaat oikeussuojakeinot hoidossa sekä kroonisia pieniä kipuja.

Tämä poikkeuksellinen luonnon kipulääke sisältää yhdisteitä kutsutaan boswellic happoja, joilla on suuri anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Heillä on kyky vähentää tuotannon tulehduksellinen kemikaaleja elin, joka vastaa monien kroonisten sairauksien, kuten nivelrikko, nivelreuma, lupus, ja vastaavat.

Boswellia voi myös vähentää kipua ja turvotusta nivelissä.

5. Kurkuma (curcuma longa)

Kurkuma, usein kutsutaan elämän suola, on voimakas kipulääke, joka auttaa kehomme taistella tulehdus.

Kurkuma: n aktiivinen ainesosa on nimeltään kurkumiinin, ja se on kemikaali, joka on kyky vähentää tuotannon ja aktiivisuuden kipua tuottavat prostaglandiineja.

Kurkuma on siis erittäin tehokas lievittämään kroonisen kivun tulehduksellinen niveltulehdus sairaudet.

6. Feverfew (Tanacetum parthenium)

Feverfew on erinomainen luonnollinen kipulääke, erittäin hyödyllinen hoidettaessa päänsärkyä ja migreeniä.

Feverfew sisältää yhdisteitä kutsutaan sesquiterpene laktoneista, joka estää veren hyytymistä, kun hidastaa ja estää vapauttamista prostaglandiinien ja histamiineja vastaava tulehduksen ja kivun.

Feverfew rentouttaa verisuonia, estää heitä rajoittavaa (kaventaa), ja lisää veren virtausta aivoissa. Ahdas verisuonet ovat itse asiassa ensisijainen syy migreeni.

7. Mausteneilikka (Syzygium aromaticum)

Neilikka ovat yleisimpiä luonnollisen lääke hammassärkyä. Ne sisältävät eugenolia, kemikaali, joka on kipulääke, anestesia, antibakteerinen ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, hyödyllistä lievittää tulehdusta ja tappavat bakteereja, jotka aiheuttavat hammassärky. Se on myös erittäin tehokas pieniä suussa ärsytystä ja ikenet vammoja.

Onko sinulla muita tehokkaita luonnollisia kipulääkkeitä ehdottaa? Ole hyvä, jakaa ne meille kommentin osiosta!

Tutustu näihin