5 viileä tapoja tyyliin monipuolinen peplum takki

Näimme tarpeeksi ja enemmän klassinen peplum leningit viime kesänä, ja uutinen on, että kehitys ei ole menossa pois lähiaikoina. Lue, miten tyyliin se!

5 viileä tapoja tyyliin monipuolinen peplum takki

Viettelevä vintage siluetti, muistuttaa 1940, teki dramaattisen paluun Kevät Kesä 2012. Peplum muotoilu korostaa vyötäröä luoda mairitteleva kuva useimmille vartalotyypeille. Peplum rimpsu on mukautettu erilaisiin vaatekaappi niitit ja yksi tällainen syntymässä trendi on peplum takki.

[Lue: Miten pukeutua tämän kauden kuumimmat trendit - Kevät / kesä 2013 ]

Rakastamme Zara tyylikkään kevyt kamelin nahkatakki hermostuttaa yksityiskohtia. Hyvin naisellinen takki on hyvin rakennettu röyhelöt, jotka on lievennettävä - niin tyyli toimii myös laaja hipped femme! Pehmeä, kermainen kamelin väri sulautuu hyvin ja tasapainottaa värejä tahansa ensemble.

Kuten siirtyminen keväällä 2013, tässä on 5 viileä tapoja muotoilla peplum takki:

Katso # 1

Katso numero 1: Casual

Mieluisin lauantaina iltapäivällä tyttöjen kanssa Scouting for foxiest suuntauksia tällä kaudella? Kiihdyttää viileä rento ilme peplum takki.

Pari hyvin varustettu luiseva farkut tekevät jalat näyttävät pidempään, mikä kasvavaan vartaloasi. Käyttää korkokenkiä korostamaan korkeutta entisestään. Peplum takki tasapainottaa pituus lisäämällä käyrä hip. Täydellinen ilme ylimitoitettu käsilaukku.

Look # 2

Katso numero 2: kukkapainatus

Niille, joilla laiha rungosta, peplum takki voi hyvinkin tulla paras ystäväsi! Voit luoda illuusion käyrä, joukkueen oman peplum takki lyhyt, leimahti, painettu hame.

Suuri kukka tulosteita ovat iso trendi Kevät Kesä 2013 ja lisää täyteläisyyttä lonkat. Peplum takki, joka päättyy juuri lonkkaluun korostaa entisestään seksikäs käyrä.

Jälleen kuluminen korkokengät hoikka kurvikas luku.

Näyttää # 3

Katso numero 3: armeijan tyyliin shortsit

Oletko yksi niistä, jotka eivät ole koskaan asettanut kätensä peplum vain koska luulet se voi tehdä kattavia lantio näyttävät vieläkin laajempi? Katso enää. 3 houkuttelee laaja hipped hunajaa kokeilla peplum rimpsu.

Vedä teidän korkea vyötärö sotilaallinen tyyli shortsit ja yhdistä se hoikka musta korsetti päälle. Show jalat ja keskittyä ylävartalo tulee viedä huomiota leveä lantio. Heitä teidän peplum takki ja voila, keuliminen tiimalasi kuva!

Jos Kim Kardashian voi vetää sen pois, niin voitte!

Katso # 4

Katso numero 4: Seksikäs ja tyylikäs

Peplum takki on monipuolinen pala ja oli todennäköisesti suunniteltu pitäen mielessä omena muotoinen, yläpainoinen sielu. Pariksi hieno nahkatakki kanssa syvä kaula-, polvi-pituus mekko. V-Niskat taipumus luoda illuusion ohuempi ylävartalon ja yhdessä röyhelöt takki toimii kuin taikaiskusta!

Varustautua hyvin kytkin tai paksu rannekoru ja katsella päät käänny.

Katso # 5

Katso numero 5: Elegant

Niille siunattu tiimalasi hahmo, peplum takki voi edelleen korostaa oman dapper kuva.

Mukaan Hilary Alexander The Telegraph fame, "salaisuus onnistunut peplum on leikattu ja sopii sekä tasapaino olkapää, lonkka ja vyötärö saavuttaa että kaikki ovat tärkeitä tiimalasi siluetti."

Lopullinen ilme on avioliitto sovi peplum kanssa kauden trendikkäin trendejä. Luo draama silkkaa Lacey pusero ja rohkea raidallinen lyijykynä hame. Lisää peplum takki sensaatiomainen vaikutus, ja kiertämiseen nämä käyrät!

Hanki peplum takki Zara varten US190€

Tutustu näihin