10 merkkejä hän on kiinnostunut sinusta

Onko hän kiinnostunut sinusta, tai se vain näyttää se? Tässä on 10 hienovaraisia ​​merkkejä siitä, että hän on varmasti kiinnostunut sinusta.

10 merkkejä hän on kiinnostunut sinusta

Joskus kipinät ovat niin ilmeisiä teidän välillänne, että olet varma, että hän aikoo pyytää sinua ulos, tai että hän aikoo vain suudella sinua juuri silloin ja siellä. Muina aikoina olet varma, että hän katsoo sinua kuin ystävä, mutta sitten hän menee ja kohteliaisuuksia hiukset. Sitten hän ohimennen mainitsee, että tyttö, joka on ollut kutoma häntä. Hämmentävää? Joo, kaverit voi olla niin vaikeaa selvittää.

Hän voi olla pelaaja, Clueless, murskaus, ujo, ja koskaan ei voi olla 100% varma, mikä se on, jos hän ei juuri tullut ulos ja sanoa se avoimesti. Kunnes näin tapahtuu, jos olet jopa vain pyytää häntä ulos itse, voit yrittää skannata hänen käytöksensä joidenkin seuraavista merkeistä, joka näyttää, onko hän kiinnostunut sinusta vai ei.

1.. Ruumiinkieli

Tiesitkö, että 90% siitä, mitä haluamme kertoa muille, me paljastamme läpi kehon kieli? Joten periaatteessa, 90% kaikista viestintä on kehon kieli, ja siellä tämä asia kehon kieli - se ei ole helppo hallita ja manipuloida kuin sanoja.

On paljon helpompi häntä ei sanoa, kuinka hän tuntee, ja se jos kehon kieli analyysin tulee olla - kaikkia niitä asioita hän ei halua sanoa tai jakaa, jostain syystä tullut varsin selvä, jos vain kiinnittää huomiota hänen ruumiinsa kieltä.

Hän seisoo vain hitusen liian lähellä sinua? Onko hän joskus katsoa huulet kun puhut hänelle? Onko hän yllättäen halata sinua, tai ehkä koskettaa käsivarteen, kun hän nauraa? Nämä ovat kaikki merkkejä siitä, että hän on kiinnostunut sinusta.

2. Kiusanteko

Jos olet sitä mieltä, että seurustelun kautta kiusanteko on jotain vain kindergarteners tehdä, olet kaukana. Paljon kaverit osoittavat kiintymyksensä tällä tavalla, ja se on yksi lähes varmaa merkkejä siitä, että hän on osaksi sinua.

Tällainen poikamainen käyttäytyminen ei näytä lainkaan sopivan tulevat aikuiset miehet, mutta kaverit voi hämmentyneenä ja sekava liian - ja kiusanteko on täydellinen tapa ilmaista kiinnostuksensa ilman tunnetta kuin he laskemisesta itse siellä liikaa.

Jos hänellä on erityisiä nimiä hän yleensä soittaa sinulle, jos hän käyttäytyy sellainen leikkisä, kiusanteko sinua, ja vain olemalla goofball, se on luultavasti koska hän pitää sinusta.

3. Kohteliaisuuksia

Ehkä "kohteliaisuuksia" ei ole oikea sana täällä, mutta vain kommentteja. Joskus jopa ne kuuluvat luokkaan kiusanteko. Jos hän kommentoi asioita sanot, käyttää tai tehdä, se on melko selvää, että hän huomaa kaikki nämä jutut sinusta.

Niin tietää, mitä hän sanoo! Hän huomaa, kun teet jotain erilaista hiuksillesi? Kun pukeudut? Tai saada uusi asu? Kaverit eivät todellakaan maksa paljon huomiota, että tavaraa, mutta jos hän kommentoi sitä, tai jopa parempi, antaa sinulle kohteliaisuuksia se tarkoittaa, että hän on kiinnittänyt huomiota, ja että hän pitää sinusta.

4. Hänen ystävänsä

Huomioimaan, miten hänen ystävänsä toimia noin sinua, tai kun hän puhuu sinulle. He saattavat tietää jotain et ja saattaa jopa yrittää antaa hänelle vaikea ja kiusata häntä siitä kuin kaverit yleensä tekevät.

Joten yritetään ottaa kiinni muutamia kommentteja, vaihtamalla silmät, smirks tai nudging jotka voivat olla käynnissä, kun olet noin. Juuri siksi tämä on yksi parhaista tavoista selvittää, onko hän sinuun - kaverit ovat kaikkea muuta kuin myötätuntoa heidän kaveri ottaa murskata, ja ne kiduttaa häntä, kun olet noin.

5. Sinun vs. muut tytöt

Kiinnitä huomiota siihen, miten hän käyttäytyy noin muita tyttöjä. Se voi kertoa paljon siitä, missä seisot hänen kanssaan. Jos hän on kiltimpi, tai ehkä jopa jos hän vain on leikkisä kanssasi, tai jos hän keskittyi sinä yksin, kun muut tytöt ympärilläsi - ottaa vihje - se on selvää, että hän poimi sinut ulos. Yleensä - jos hänen käyttäytymisensä kanssasi on erilainen, on oltava syy, ja että syy voi hyvinkin olla, että olet että erikoinen.

6. Pienet asiat

Kaveri, joka pitää sinusta on aina olemaan hieman varovainen, kunnioittava, avulias, kun se tulee teille. Vaikka hän ei halua näyttää sitä, se on melkein kuin tahaton refleksi hänelle - hän haluaa laittaa hymyn huulillesi. Mehän kaikki haluamme yksi haluamme ajatella parhaiten meille. Joka tapauksessa tämä on yksi niistä vihjeitä varmasti.

7. Facebook, Twitter, kutoma

Vaikka emme ehkä pidä siitä - se on vain ikä elämme - sanaton viestintä kautta kutoma ja Facebook chat on ottanut. Ja paljon pojat ja tytöt, parempi olo, kun ne ovat edessä näytön sitten kun edessä todellinen henkilö.

Luulen, että on vain jotain lohdullista, että sinulla on aikaa miettiä, mitä aiot vastata ja sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä kehon kieli sanoo, ja olemme jo todenneet, että on ratkaisevan tärkeää.

Joten, jos hän haluaa löytää jopa keskustella verkossa, vaikka useammin kuin hän tekee tosielämässä, se voi varmasti tarkoita, että hän on kiinnostunut sinusta, ja on vain yksi niistä kaverit, jotka ajattelevat messaging tyttö on paljon vähemmän uhkaava kuin todella tulossa jopa hänen henkilökohtaisesti.

8. Parempi kuuntelijana

Kaveri, joka pitää sinusta on varmasti menossa kiinnittää huomiota mitä sanot. Me kaikki tiedämme, että meidän tytöt ovat yleensä vaellella vähän, ja useimmat kaverit eräänlainen sulkea meidät pois kuin valkoista kohinaa, ja taipumus virittää ja pois keskustelun, vain, jotta he voivat saada pääsisältö ilman kaikkia turhia yksityiskohtia.

Mutta toisaalta, jos hän on kiinnostunut sinusta, hän tulee olemaan kiinnostuneita siitä, mitä sanot, vaikka puhut kaikkein satunnaisia ​​asioita. Lisäksi, jos hän muistaa kaikki random faktoja, että olet ehkä jaettu jossain vaiheessa, hän on niin kiinnostunut, usko minua.

9. Hän saa suojaava

Jälleen hän ei voi hillitä itsensä kaikissa tilanteissa, joissa hän voisi tuntuu et tarvitse suojaa, vaikka hän ei halua osoittaa kiinnostustaan. Miehillä on luonnollinen vaisto suojella naisia. Tiedän, tiedän, emme ole luola miehiä, ja tosiasia on, että et todellakaan edes tiedä, onko hän ajattelee sinua tällä tavalla (siksi olet lukenut tämän artikkelin), mutta se on edelleen, miten se on.

Jos hän pitää sinusta, hän aikoo toimia ylimääräisiä suojaavia teistä, ei väliä mitä. Joten jos seuraavan kerran saada jonkinlainen tahmea tilanne ja näet, että hän katselee ulos, tiedät mitä se tarkoittaa todennäköisesti sitä!

10. Hän on aina noin

Ilmeisesti kaveri, joka on kiinnostunut sinusta on menossa halua olla noin niin paljon kuin hän voi. Vaikka hän ei todella halua sinun tietävän, että hän pitää sinusta, ja hän onnistuu piilottamaan tunteensa ja peittää kaikki merkit olen edellä luetellut, hän ei voi vastustaa popping missä olet.

Tietenkään hän ei voi tehdä selvää hän siellä sinua, mutta hän on lähellä melko usein. Saatat jopa pystyä häntä kiinni vilkaisi kun hän ajattelee et ole etsimässä, ja todella, se ei voi olla enää selvempi kuin - hän on kiinnostunut.

Joten yrittää häntä kiinni tee mitään näistä asioista, jos tarvitset hieman vahvistuksen tunteitaan, mutta pitää muistaa, että jos hän ei avoimesti osoittaa mitään et todellakaan voi olla 100% varma.

Myös, jos hän on silti vain vihjaten hänen kiinnostuksensa, se todennäköisesti tarkoittaa, että hän ei ole valmis ottamaan sen toiselle tasolle, joten älä työnnä sitä, vaikka tunnustetaan kaikki merkit. Vain hienovaraisesti antaa hänen tietää olet kiinnostunut myös (jos olet), palauttamalla näyttää, hymyilee jne. ja antaa asioiden kulkua, olet oikealla tiellä.

Tutustu näihin