10 vinkkejä miten saada kaveri pyytää sinua treffeille

Onko joku olet todella kiinnostunut, mutta hän ei ole pyytänyt sinua ulos? Haluatko tietää, miten kiinni hänen silmänsä (ja huomiota) joten hän vain ei voi nukkua yöllä, kunnes hän on pyytänyt sinua ulos ja olet sanonut "kyllä"?

10 vinkkejä miten saada kaveri pyytää sinua treffeille

Naimattomuus ja joilla ei ole rakkauden voi olla tarpeeksi kovaa. Mutta, kun sinulla on henkilö, joka valaisee teidän sisäinen palo ja hän tuskin tietää olet olemassa, se voi olla monimutkainen.

Se on kuin seisomassa ikkunan suosikki tallentaa, kun se on suljettu ja ei ole tuntia listattu etuovi ja ei tiedä milloin, tai jos omistaja aikoo palata. Olet niin lähellä ostaa unelmiesi, mutta et vain saa ohi lukittujen ovien kehto arvokasta kauppatavaraa rakastava aseita.

Joten, miten saat miehen huomion ja vakuuttaa häntä avaamaan oven ja kutsuu sinut tekemättä kiusankappale lyömällä ikkunan ja laitat kasvot lasia vasten?

Tässä kymmenen vinkkiä, jotka saavat hänet haluavat tutustua sinuun paremmin ilman sinua edes kysyä:

Vihje # 1: varmista, että hän tietää että olet saatavilla

Jotkut miehet eivät pyydä naisia, koska he eivät uskalla tehdä niin. Suurempi todennäköisyys, että hän ajattelee sinun hylkää hänet, vähemmän sattumaa, että hän aikoo tehdä liikkua, haluaako hän vai ei.

Yksi tapa lievittää hänen mieleensä ja hän tietää, että hänen kertoimella vastaus "kyllä" ovat korkeat on varmistaa, että hän tietää, että olet käytettävissä. Jos hän ajattelee, että on olemassa joku muu, joka on teidän huomiota, hän ei luultavasti laittaa itsensä siellä.

Miten teet tämän? Kun puhut, viitataan siihen, että olet sinkku. Voit tehdä tämän helposti puhumalla asioita, kuten ruoanlaitto tai ostoksilla yhden.

Kun hän oppii, että et osallistu kenenkään kanssa, se voi antaa hänelle vain tarpeeksi neuvokkuus pyytää sinua ulos.

Vihje # 2: Älä aina saatavilla

Vaikka haluat hänen tietää, että olet käytettävissä dating, et halua hänen ajattelevan, että voit pudottaa kaiken mennä ulos hänen kanssaan (vaikka jos haluatte). Jos hän ajattelee, että hän on sinulle kiedottu pikkusormen, hän ei voi aistia minkäänlaista kiire vie sinut treffeille.

Lisäksi, jos toimivat kuten sinun luopua kaikkeen ja olla hänen kanssaan, se voi outoa hänet ulos. Hän ei halua päivämäärälle pelossa, että se ei toimi ulos ja sinun on luokan yksi Clinger.

Hän tietää, että sinulla on oma elämä ja oikea kaveri olisi vain täydentää sitä. Keskustele etuja osoittaa, että sinulla on muita tärkeitä asioita elämässäsi ja jos päätät hänen olevan yksi niistä niin se tulee olemaan hänen onnekas päivä.

Vihje # 3: hän tietää olet kiinnostunut

Aivan kuten rakkauden voi pyytää sinua ulos, koska hän ei ole varma, jos olet käytettävissä, hän voi myös olla tilalla, jos hän epäilee, tai olet kiinnostunut hänestä. Jos et ole, ja hän tekee liikkua, hän uhkaa joitakin suuria hylkäämistä tulossa tiensä.

Joten, olet menossa haluavat tehdä jotain hän tietää, että olet saanut häntä silmällä. Maksaa hänelle kohteliaisuus siitä, miten hänen paitansa tuo väriä hänen silmänsä tai toimia hieman mustasukkainen, kun hän puhuu muille naisille.

Enemmän hän tietää maksat huomiota häneen, sitä nopeammin hän ymmärtää, että hän on tähtäimessä.

Vihje # 4: Älä ole liian kiinnostunut

Vaikka haluat hänen ymmärtää, että olet kiinnostunut hänestä, et myöskään halua olla liian kiinnostunut. Muista, että useimmat miehet haluavat hieman haastetta. Esiintymällä hieman välinpitämätön, saat todennäköisesti tehdä hänen kiinnostuksensa vahvempi.

Jos olet sosiaalisessa ympäristössä, varmista, että olet viettää aikaa hänen kanssaan, mutta kaikki eivät sitä. Liikkuvat ja seurustella muiden ihmisten kanssa. Kun hän näkee sinut hengailua ja nauttia muita ihmisiä, hän aikoo haluavat palauttaa huomiota ja pitää sinut kaikki itselleen.

Vihje # 5: nauraa ja vitsi hänen

Miehet kuin naiset voivat pitää hauskaa. Paljon hienoja suhteita alkaa, kun kaksi ihmistä mukana nauravat, leikkiä ja hauskaa. Koska nautit toistensa seurasta niin paljon, viettää enemmän aikaa yhdessä, tunteet esiin ja kaunis suhde alkaa.

Jos hänellä on hauskaa kanssasi, hän kaipaavat enemmän sitä, varsinkin jos se on tottunut naisten, jotka viettävät kaiken aikansa pikkutarkka hänelle tai että kaikki negatiiviset. Tulet varmasti loistaa hänen silmissään ja hän ymmärtää, että hän haluaa enemmän hyviä päiviä, että sinulla on yhdessä.

Vihje # 6: Laugh ja vitsi ilman häntä

On hyvin tärkeää, että hän näkee sinut on hauskaa ilman häntä. Jos ajattelee, kun olet puoleensa joku muu, se on yleensä silloin, kun he ympärillä ystäviä. Miksi? Koska he hauskaa ja se on erittäin houkutteleva laatu.

Tästä syystä hän tarvitsee nähdä sinut nauraa ja leikkiä, kun olet muiden ihmisten kanssa. Se osoittaa, että sinulla on hauska persoona ja toiset myöntävät, että sinäkin. Se myös todennäköisesti kasvaa hänen halunsa olla yksi, joka saa sinut nauramaan eniten.

Vihje # 7: esittää hänelle kysymyksiä

Nopein tie miehen sydämeen käy antaa hänen puhua itsensä niin paljon kuin hän haluaa. Itse asiassa se on aika paljon nopein tapa kenenkään sydän. Se on hieno tunne, että joku todella kiinnostunut mitä sinulla on sanottavaa, ja hän ei ole poikkeus.

Kun olet hänen kanssaan, esittää hänelle kysymyksiä tietää enemmän hänestä. Selvitä, jos hänellä on sisaruksia vai onko suuria tarinoita jakaa. Kysy hänen suurin saavutuksistaan ​​tai hänen säteilevä hetkiä.

Tee tämä yksi pieni asia ja päivämäärä pyyntö voi olla aivan nurkan takana. Loppujen lopuksi, se antaa hänelle enemmän aikaa kertoa teille kaikille itsestään.

Vihje # 8: vastata hänen kysymyksiinsä epämääräisesti

Jos hän lopettaa puhumisen itsestään tarpeeksi kauan kysyä itsestäsi, vastata hänen kysymyksiinsä huolellisesti. Hän saattaa haluta tietää sinusta hieman enemmän, mutta hän ei tarvitse tietää kaikkea, mitä on tapahtunut syntymästä asti seuraavan viiden minuutin.

Joten, kun hän kysyy kysymyksen, antaa epämääräisiä eräänlainen vastaus, joka ei ole liian yksityiskohtainen. Jos saat kaikki emotionaalinen, hän voi päättää, että vuodelta voisitte laittaa hänet keskellä paljon "tunteita keskusteluja", että useimmat miehet mieluummin leikanneet oikea käsi pois kuin on.

Vihje # 9: anna silmäsi eivät puhu

Mikään ei voi sanoa "Haluan sinut" enemmän kuin vain oikea silmiin. Hän voi olla aina huoneen poikki ja voit hän tietää, että haluat tutustua häneen paremmin silmät, jotka ovat viettelevä ja käskevä.

Saadaksesi "look" alas pat vain alentaa leuka, kallista päätäsi hieman, laittaa vähän hymähtää naamasi ja vilkkuu pari kertaa näytät hänet kuolleena silmiin. Hän on niin nielaisi kanssa halu tehdä hänestä omasi, että hän ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pyytää sinua ulos ja selvittää, jos palo on niin kuuma kuin hän luulee se on.

Vihje # 10: Anna kehosi eivät puhu

Aivan kuten silmäsi voivat tuoda päivämäärä pyynnöstä unelmiesi mies, kehosi voi liikaa. Ei, sinun ei tarvitse heittäytyä häntä saada hänet huomaa. Jotkut yksinkertaiset, viattomalta eleet tepsiä.

Kun olet lähellä häntä, anna jokin osa kehosta verestää vastaan ​​hänen, lähes jos vahingossa. Tai jos puhut hänelle, levätä kätesi kevyesti hänen kyynärvarren kun teet pisteen. Anna hänen tuntea lämpöä, joka säteilee ulos kehosta hänen. Hän saa kuvan.

Jos on mitään vetovoima lainkaan kaveri sinulle, tehdä näitä yksinkertaisia ​​asioita varmasti asettaa päivämäärän pallo liikkeessä. Jos se vierii sieltä on sinun.

Tutustu näihin