4 merkkejä olet dating pelaaja

Kesti tuhansia vuosia yhteiskunnalle muotoilla miehen yhden naisen mies. Silti, vaikka kaikki nämä vuodet noudattamiseen yksiavioisuus, syvällä sydämessään, jokainen ihminen pysyy moniavioinen.

4 merkkejä olet dating pelaaja

Vaikka harvat miehet ehkä onnistuneet että halu alle täydellisen hallinnan, useimmat miehet painivat halu nähdä enemmän kuin yksi nainen kerrallaan. Muutaman muita, tosin, on enemmän kuin yksi suhde kerrallaan tulee elämäntapa. Yksiavioisuus on kurinalaisuutta ja ellei ihminen on oppinut sen, mahdollisuudet ovat, että olet dating pelaaja.

Kuten nainen, tiedät, että se ei ole epätavallista, että miehet voidaan nähdä enemmän kuin yksi nainen kerrallaan. Saatat jopa joutunut tällaisen perustaa, itse. Ja niin joka kerta päästä uuteen suhteeseen, ensimmäinen vaisto on haistella ympäri ja merkitä alueelle varmistamaan, ettei jäänteinä menneisyydestä aluksella eikä uusia tulokkaita myöskään. Se ei yleensä ole kovin vaikea asia tehdä - ellei mies on pelaaja. Tämä erä voi helposti lisätä sinut haaremi ja et koskaan edes epäillä mitään.

Joten, jos he ovat, että hyvä, miten sitten voit tietää, onko mies on pelaaja vai ei? No, eri pelaajat tekevät eri asioita petkuttaa kasvoja heidän hyväuskoinen naisia. Mutta seuraavaa taktiikkaa ovat yleisiä ja niitä käytetään lähes kaikki pelaajat. Kiinnitä huomiota näihin tekijöihin ja tiedät, ei ole aikaa ollenkaan, onko uusi saalis on herrasmies tai pelaaja.

1.. Hän suojata hänen viestintävälineitä

Viestintä on moottorina suhde. Ei ole mitään keinoa miehesi voi nähdä muiden naisten puolella ilman viestintää. Sen on ilmoitettava järjestää päivämääriä heidän kanssaan, hän on toimitettava ohuemmiksi niitä rakkaudella (erittäin tärkeä näkökohta on pelaaja) ja hänen on toimitettava tekosyitä peruuttaen illallinen (kuten teidän syntymäpäivä).

Lyhyesti sanottuna, hän tarvitsee viestintä pitää suhteen menossa. Mutta jotta ettet selvittää, hän varmista, että et tule lähelle mitä gadget hän käyttää kommunikointiin muiden naisten kanssa. Ja siinä piilee erehtymättömän selvä merkki pelaaja: hän vartioi hänen viestinnän vempaimia hänen elämänsä - hänen kotipuhelin, hänen matkapuhelimen tai hänen tietokone.

Niin tiedätte olet dating pelaaja vain se, miten hän käyttäytyy noin hänen viestinnän välineenä. Onko hän ajaa takaisin, kun hän unohtaa hänen matkapuhelimeen tai kun hän unohtaa kirjautua ulos tietokoneesta? Onko hän nopeasti sulkea verkkosivuja tai kirjaudu ulos hänen sähköposti, Facebook ja muut chat alustoilla, kun kävelet? Onko hän aina pitää hänen matkapuhelin taskussa, koskaan jättää pöydälle tai sängyn? Ottaako hän sen hänen kanssaan, kun hän menee ottamaan hänen suihkussa? Katso hänen tehdä mitään näistä asioista ja tietää, että olet itse pelaaja.

Ja jos hän aina laittaa puhelin äänettömällä tai kokonaan sammuttaa sen kun hän on teidän kanssanne, niin et todellakaan ole ainoa nainen hän näkee. Hänen valmis tekosyy tämä tietenkin on, että hän ei halua tulla häirityksi, kun hän on sinun kanssasi. Tämä on vain osittain totta. Koko totuus on, että hän ei halua häiritä muita naisia, kun hän on sinun kanssasi.

Nyt, jos hän laittaa puhelin äänettömällä tai sammuttaa sen, kun hän on sinun kanssasi, niin älä ihmettele, jos löydät hänen puhelin on poissa tai estynyt, kun hän ei ole kanssasi. Tämä johtuu siitä, hän tekee saman asian hän tekee sinun kanssasi, kun hän on yrityksen kanssa hän ei halua sinun tietävän mitään. Pelaajan tavallinen tekosyy vastaamattomat puhelut on, että hän oli unohtanut puhelimen autoon tai jonnekin. Hänen vakio selitys puhelin, joka ei saavutettu on, että puhelimen akku kuoli häntä.

Nyt se ei ole, että hän ei voi unohtaa hänen puhelin autossa tai oikeastaan ​​on akku kuolee hänelle. Mutta ero kuollut puhelimen akku ja sinun on pelattu on, että kun soitetaan, akkua vain kuolee, kun hän on sinulta pois, se kuolee jatkuvasti, se kuolee noin suunnilleen samaan aikaan ja se jopa kuolee samoina päivinä viikonpäivinä - kuten lauantaina tai sunnuntaina iltapäivisin?

2. Hän luo kätevä puuttuminen

Pelaaja luo rutiini, joka varmistaa, että hänellä on vapaata aikaa nähdä muiden naisten kanssa hyväuskoinen lupaa. Normaalisti pelaajat luovat rutiini myöhään töissä, ottaa toimisto illallisia tai ohimennen baarissa olutta tai jutella ystävien kanssa matkalla töistä.

Vaikka hän voi itse asiassa olla myöhään töissä tai tapaamista ystävien kanssa baarissa, tämä rutiini on erittäin tärkeää, koska se on suunniteltu erityisesti luoda mahdollisuus häntä nähdä muita naisia. Ja tämä järjestelmä toimii hyvin, on tärkeää hänelle, että olet todella sitä mieltä, että hän tekee työtä myöhässä tai viettää aikaa ystävien kanssa baarissa lyömällä pois töistä. Voit tehdä tämän, hän voi pyytää sinua hakemaan häntä töistä, myöhään illalla tai tavata hänet baarissa vain, jotta hän voi poistaa kaikki epäilyt mieltäsi. Kun hän näkee, että olet vakuuttunut varteenotettavaa epäilystä, hän jatkaa ja aloittaa jakamalla niitä aikaväliä näkemään muita naisia.

Vastaavasti hän voi myös käyrä ulos viikonloppuna ikkunasta itselleen luomalla järjestelmä luonteeltaan viikonlopuista ystäviensä kanssa, jossa et voi tulla, kuin katsella pelejä hänen ystäviensä paikka. Mitään vikaa katsomassa live-pelit stadionilla, mutta tehdä, että televisiossa klo ystävän luona, joka ei koskaan tule kotiinsa pitäisi nostaa punainen lippu. Jos yrität pyytää häntä tulemaan, hän todennäköisesti kertoa teille, että hänen ystävänsä eivät tuo niiden tyttöystäviä yhdessä.

Mutta hän voi myös päättänyt ottaa sinut pitkin ja varmista, että kaverit kantoi sinut kuoliaaksi likainen vitsejä ja karkeaa kieltä vain laittaa sinut pois niin, että et tule uudestaan. Todellisuudessa se voi yhtä hyvin olla, että he eivät itse katsella pelejä yhdessä, joskus, mutta se voi myös olla, että he eivät. Lopulta sillä ei ole väliä, koska riippumatta siitä, mitä tapahtuu, mahdollisuus tämänkaltaisia ​​kerran luotu, on kultaa käsissä pelaaja.

Hän voi myös luoda tapana aikataulujen joskus viikonloppuisin mennä pois kaupungista yksin, esimerkiksi nähdä hänen vanhempansa, mene kalastus, metsästys tai jopa katsomaan hänen joukkuepeliä pois kaupungista. Vaikka yksi tai kaksi retkeä vuodessa voi olla kunnossa, tehdä, että joka toinen viikko tai joka kuukausi pitäisi riittää nostamaan epäily.

Nyt oikeat pelaajat ovat hyviä peittävät jälkensä. Joten, jos he esimerkiksi haluavat luoda tekosyy, jotta he voivat viettää viikonlopun toisen naisen kanssa, he voivat itse mennä ja tehdä mitä he sanoivat he aikovat tehdä. Kuitenkin he luultavasti tuo toinen nainen itse tai tulla takaisin samana päivänä tai viettää vähemmän aikaa kuin he sanoivat he olisivat. Jos toinen nainen sattuu olemaan asuu samassa kaupungissa kuin sinä, he palaavat samana päivänä ja viettää yö aamulla sängyssään. Ne sitten ilmaantuvat paikkasi seuraavan illan juttuja he ostivat matkalla - eilen.

3. Hän pitää sinut poissa näkyvistä

Koska pelaaja ei ole sama asia kuin olla uskoton aviomies. Jälkimmäinen on vain tavallinen, huijaamista. Koska pelaaja, mutta saranat on mukana nainen antaen käsitys naimattomuus ja käytettävissä muualla naisten maailmassa. Tästä syystä hyvä pelaaja tekee mitä se tekee antaa sinulle vaikutelman, että hän on täysin mukana teidän kanssanne, kun samaan aikaan pitää suhde salassa muualla maailmassa - ainakin maailman hän pelaa sisään

Hän esimerkiksi tehdä kaikki hän voi välttää nähdään kanssasi julkisilla paikoilla, koska joka vaarantaa idea naimattomuus ja käytettävissä. Kuten nainen, tiedät, että naiset pysymään poissa mies, joka on usein nähty erityisesti nainen. Nähdään julkisuudessa niiden mies on yksi naisten hienovaraista, mutta tehokkain tapa merkinnän alueella ja shooing pois tunkeilijoita. Miehet tietävät, että liian. Ja siksi pelaajat tekevät mitä se tekee ei löytää itsensä tällaisissa tilanteissa.

Mitä pidetään erityisesti, ärsyttävää pelaaja on ajautumassa muiden naisten hän tuntee, kun hän on kanssasi, koska hän joutuu tekemään käyttöönottoa. Se voi olla iso isku hänelle, koska hän tietää, että sana kiertää hyvin nopeasti ja hänen metsästysmaat kutistuvat.

Pitää sinut poissa näkyvistä yleensä ulotu teidän naisten kohteita samoin. Yritä jättää kengät tai korvakoruja hänen luonaan ja voit olla onnekas löytää ne mihin ne jätit jos näytät yllättäen. Hän ei myöskään huvittunut, kun jätät juttuja hänen autonsa - kenkiä, käsilaukkuja, huiveja. Jättää ne sinne ja ne, hyvin nopeasti, löytää tiensä runko tai auton tavaratilassa. Älä edes vaivaudu kysyä, miksi hän laittaa ne sinne pelaajan kirja on tavalliset vastauksia sekin: hän siivosi auton, hän ei pidä asioita lojumaan autossa.

Samoin rakastavat lahjoja kuten syntymäpäivä tai Valentine kortteja ja kukkia kaikki on piikki hänen lihaansa. Ei tule näyttöön tällaisia ​​asioita kotona tai hänen toimiston pöydälle. Ne, varmasti, on lukittu pois, joka näkyy vain silloin, kun olet tulossa noin.

4. Hän leikkaa sinut irti ystäväpiiri

Ystäväsi ovat silmät ja korvat. Ja mies tietää, että jos hän on menestyä on pelaaja, hän on rajoittaa sitä, kuinka pitkälle voi nähdä tai kuulla. Tästä syystä hän järjestelmällisesti leikata sinut irti ystäväpiiri, koska hän tietää, että on yksi paikka, jossa voit saada tietoa hänen metkut.

Yleisin tapa tehdä tämä on kertoa teille, että hän ei pidä sinusta on noin jotkut ystäväsi, erityisesti lähimpänä sinua. Jos hän voi leikata sinut irti parhaita ystäviä niin olet yhtä hyvä kuin itse. Et kuule mitään pahaa ja näet yhtään. Ja näin hän haluaisi sen olevan.

Hän myös yrittää pysyä tuntematon ystävillesi, koska jos he tuntevat hänet, korvia ja silmät jatketaan. Hänen pelko, tässä on se, että jos he voivat tunnistaa hänelle se tarkoittaa, että he voivat jakaa tietoa hänen henkilöllisyytensä ystäviensä kanssa, jotka voivat vain sattuvat tietää joku nainen hän näkee myös. On tiedossa ystävillesi myös tekee hänestä alttiita nähdään niitä, kun hän on muiden naisten kanssa tai täplikäs kaupungissa, kun hän oli kertonut hän vierailee hänen sairauslomansa isä että viikonloppuna.

Nämä ovat vain muutamia keskeisiä asioita, jotka voivat auttaa sinua tietää, onko mies on pelaaja tai maalivahti. Kuten aiemmin mainittiin, eri pelaajat käyttävät erilaisia ​​temppuja, mutta ne kaikki on tehtävä ainakin yksi asioista edellä.

Joten, oletko dating pelaaja? Ota testi.

Tutustu näihin