4 tapoja saada hänet mustasukkaiseksi

Hän ei anna sinulle huomiota aiotte saada? Ehkä teet kaveri vähän mustasukkainen tepsiä. Tässä on 4 ideoita tehdä hänet herätä!

4 tapoja saada hänet mustasukkaiseksi

On totta, että me kaikki otamme mitä meillä on myönnetty, ja viime aikoina hän on melko tietoinen siitä, että hän on sinulle ja hän ei ole antaa sinulle huomiota tarvitset. Joten nyt haluat vain vetää pois hyvän ol '"tehdä hänestä mustasukkainen" tanssi, joka yleensä toimii.

Vertaamalla miesten koiria ei oikeastaan ​​kohtelias, mutta ne ovat samanlaisia ​​joissakin tilanteissa.

Kauemmin olet poissa, onnellisempia he ovat, kun olet takaisin. Otat heidän lelu - silloin he haluavat pelata sitä eniten. Jälleen anteeksi vertaamalla. Mustasukkaisuus tanssia? Nämä ovat liikkuu.

1.. Sammuta puhelimesi kaksi päivää

Hän ei vaatinut viime aikoina? Onko puhelin syy huolet? No, te tiedätte, miten he sanovat: voit vain ratkaista ongelmia iskemällä syy. Jätä se kotona kaksi päivää, älä käytä FB, katoavat. Kahden päivän kuluttua sinulla on paljon vastaamattomat puhelut. Tämä hämmentää häntä ja saada hänet hikoilemaan. Ennen kuin teet tämän, tee viettely tanssia. Käytä paras mekko, ja jos kahden olet seksiä, tee hänestä oikeastaan ​​muista tänä yönä. Sen jälkeen asiat "menee hyvin" hän tulee todella sekoittaa et soittamalla tai vastaamalla. Anna hänen huolehtia vähän.

2. Kaveri ystäviä

Pidät kaveri ystäviä? Vietä vielä enemmän aikaa heidän kanssaan! Varsinkin jos sinulla on poikkeuksellisen hyvän näköinen yksi. Hengailla hänen kanssaan jatkuvasti. Kun olet poikaystäväsi, keskustele kaveri ystävä puhelimitse vähintään kymmenen minuuttia asioita poikaystäväsi ei tiedä. Suudella poikaystäväsi ja kuin ottaa puhelimen ja tekstin kaveri ystävä, että salaperäinen hymy ihmiset flirttailu on. Ja tehdä sitä koko ajan. Tämä kusta hänet varmasti, mutta varo - se voi kostautua!

3. Tytöt yö

Siirry tasalla poikaystäväsi. Käytä jotain erittäin kaunis, pukeutua. Ennen, mainitse voit vain jäädä hetkeksi. Sitten, kun hän ottaa paras aika sanoa aiot tämän todella cool club. Ei, hän ei voi tulla - se on tyttöjen yö vain! Sen jälkeen, älä vastaa puhelimessa. Kun vihdoin nähdä hänet ja hän kysyy, miten oli puolue, sanoa, että mitä tapahtuu klubilla, pysyy klubi. Tämän pitäisi todella tehdä sen.

4. Mennä lomalle

Madonna sanoi usein 80-luvulla - tarvitsemme lomaa. Teemme. Mutta yksin. Pakkaa tavarasi ja osuma rannalla. Alone. Ystäviesi kanssa. Tämä on tietyllä tavalla saada hänet muistaa hän vielä taistella huomiota ja että seurustelu ei ole ohi vain, koska olet suhteeseen. Ole ystävällinen ja lähetä hänelle postikortin. Koska postikortti on kaikki hän saada sinulta, jos hän ei alkaa kiinnittää enemmän huomiota. Sinun ei kiinnitä huomiota teidän tyttö - voit maksaa pullo Johnny Walker voit juo yrittää saada yli tämä tyttö! Älä unohda saada rusketusta!

Joten tämä on, miten teet kateutta juttu. Mutta silti, eivät ajattele sitä - sinun täytyy tehdä kaikki tämä, jotta hänet kohdella sinua paremmin - on se sen arvoista? Vai sinun täytyy löytää joku, joka rakastan sinua silti?

Jos se ei ole sen arvoista - miksi vaivautua?

Tutustu näihin