7 elokuva päivämäärä vinkkejä, jotka pitävät häntä katsomassa sinua

Yleisin asia pariskunnilla on katsella elokuvia yhdessä. Se on hauskaa, se on halpaa ja voit käpertyä. Kaikki mitä tarvitset on hyvä elokuva, popcorn, sohvalla tai elokuvateatteri ja - päivämäärä. Kaikki elämässä voi tehdä vielä paremmin, jopa elokuvailtoja. Täällä ovat 7 hyvä elokuva päivämäärä vinkkejä, että sinun pitäisi luultavasti pitää mielessä.

7 elokuva päivämäärä vinkkejä, jotka pitävät häntä katsomassa sinua

1.. Älä käytä liikaa muodostavat

Vain sanomalla - poikaystäväsi luultavasti ei halua naamasi perusta paitansa. Tämä on elokuva yö, ei Jersey Shore. Jos aiot tai halaaminen nojaamaan häntä, pitää säätiön annos valoa. Myös käyttää jotain mukavia. Vältä iho pillifarkut.

2. Katso kauhuelokuva

Jos et suutele vielä, poimia pelottava kauhuelokuva. Näin vaikka et pelottaa, voit teeskennellä, jotta hän voi "suojelevasti" halata sinua. Voit napata kätensä tai jotain. Jossain vaiheessa hän vastustaa suudella sinua - vain suojella sinua kaikki pelottava vampyyrit, tietenkin!

3. Käytä hyvää hajuvettä

Pimeässä hän valitettavasti ei voi nähdä, kuinka upeasti sininen silmäsi ovat. Mutta - hän voi haistaa hämmästyttävä hajuvettä olet pukeutunut! Pidä tuoksu viipyvä aina nojata häneen. Se ajaa hänet hulluksi.

4. Näytä varhain

Jos olet menossa teatteriin nähdä elokuva, näy aikaisin, jotta voit valita hyvää paikkaa. Sanotaan, jonnekin missä ihmiset eivät tuijota sinua kun olet suudella. Silti älä poimi viimeisen rivin - niin se on liian ilmeinen sinulla on likainen, likainen mieli.

5. Valitse elokuva, joka ei ole liian suosittu

Välttää lasta istuu vieressäsi tai koko koulun kommenttien ja heittää popcorn toisiaan, valitse elokuva, joka ei ole liian suosittu. Näin sinulla on rauhaa ja hiljaisuutta, ja se on enemmän romanttinen ilman kaikkia harmittaa katsojien kommenttien tai arvailla miten elokuva tulee lopettaa.

6. Älä tekstiä

Älä käytä puhelinta. Se on ärsyttävää ja ei ole kovin kohteliasta. Vaikka päivämäärää ei välitä (ja salaa hän tekee), et kiusaa muita ihmisiä, liian. Lisäksi näytät sinulla on hyvien tapojen ja hyvien tapojen eivät todella seksikäs, ne?

7. Älä tee tyhmiä kommentteja

Tiedäthän, ne klisee lauseita kuten "Tiesin, että se aikoi lopettaa näin" tai "Elokuvat ovat niin ennustettavissa ja tyhmä tapahtumat". Sano "kiitos päivä" ja ehkä nauttia juomia elokuvan jälkeen. Voisit olla pirtelö tai vain kävellä, mutta pitää se lyhyt ja ytimekäs. Älä liioittele-haluat olla herkkua, ei vedä.

Toivomme sinun kaverit on tyylikkäin mennessä. Kuka tietää, ehkä se on alku rakkaussuhde arvoinen elokuva teki sen jälkeen!

Tutustu näihin