Kuinka murtaa jäätä kaveri

Ajatellut poimien että kaveri pidät? Hyvä sinulle! Guys rakkaus tyttö, joka on kovaa ja osaa ottaa asiat omiin käsiinsä! Tässä muutamia vinkkejä siitä, miten murtaa jäätä!

Kuinka murtaa jäätä kaveri

Saanen maalata sinulle pieni kuva.

Olet baarissa joidenkin tyttö-ystäviä, sillä ei ole väliä, ja näet erittäin söpö kaveri. Ei, tyhjästä, että. Hän on kuin yhteensä tyrmäys! Hän on niin kuuma et voi ottaa silmäsi pois hänestä.

Hän katsoo sinua liikaa. Mutta olet aika kaukana. Ja hän on ystävien kanssa.

Nyt haluat puhua tämä kaveri niin huono, mutta minkäs teet? Tarkoitan, hän on luoksesi, hän on nähnyt heität silmät häntä. Se on selvä vihje et haluaisi häntä tulemaan yli. Kun olit päähäsi korostaa siitä, että mitään ei tapahtunut hän on jo toinen jalka ulos ovesta. Gone. Ikuisesti. Juuri niin.

Okei, tämä olisi ollut hieman liian dramaattinen, mutta sait pointtini.

Usein ihmiset ovat liian pelotella tehdä ensimmäisen siirron ja ne kulkevat ylös suuria mahdollisuuksia "syy, että. Myönnettäköön, se ei ole helppoa kaikille laittaa itsensä siellä - useimmat ihmiset ovat jonkin verran ahdistusta, kun se tulee nämä asiat. Olipa pelko hylkäämisestä, tuomitaan, murehtia millaisia ​​ensivaikutelman teet - siellä on aina jotain tilalla sinut takaisin.

Siksi me esitellä teille, muutama erittäin helppoja tapoja murtaa jäätä kaveri rento tavalla. Avain tunne vähemmän hankala siitä on tehdä se ilman liian aggressiivinen tai jopa liian sijoittanut - Olet vain ystävällinen ja chattailuun. Esimerkiksi:

Kysy häneltä hyväksi

Sen sijaan suorasukaisesti osoittaa kiinnostuksesi heti, saada hänet auttamaan sinua ulos jotain. Osoittaa kiinnostusta ja laittaa itse siellä voi olla pelottavaa. Olet periaatteessa mahdollistaa toisen henkilön valita, olet tarpeeksi hyvä puhua, tai ei. Tämä on tärkein syy me pelotella, kun se tulee lähestyy komea vieraita.

Kuitenkin, jos teet sen tällä tavalla olet todella saada hänet sijoittamaan hieman ensin. Et laskemisesta itsesi hänen arvionsa, mikä tekee siitä niin paljon helpompaa. Ja se ei tarvitse olla iso juttu. Päinvastoin, pieniä pyyntö pitäisi toimia. Hän tekee sen. Voit hymyillä ja kiittää häntä. Hän hymyillä. Voit esitellä itsesi. Tarina kirjoittaa itse!

Kommentoi ympäristöäsi

Esimerkiksi, jos olet tallentaa ja olette molemmat katsot samalla hyllyllä sanovat jotain "Heillä on parhaat jutut täällä!" Jos hän on kiinnostunut hän vastaa ja voit yrittää pitää keskustelua.

Parasta on - et tee mitään, että tekisi sinulle epämiellyttävä. Olet kommentoi jotain, kun vieressäni hänelle ei välttämättä tarkoita olet kiinnostunut. Plus, se on täysin rento ja ok tehdä monella eri asetuksia - kuten baari, markkinoiden, teknologian myymälä, kahvila...

Kysy häneltä kysymys

Jälleen tekemällä tämän olet laskemisesta hänet heti kuin kerroit hänen tietää heti, että pidät hänestä. Teet hänet miettimään vastausta ja koko ensivaikutelma asia. Tässä tapauksessa olet yksi "arvioida" häntä. Sen tavalla helpompaa kuin melko paljon luopumatta valtaa, niin sanoakseni, ja asettaa itsesi kokonaan siellä! Mutta, varmista ettet mene yli laidan kanssa kysymyksiä. Pidä se kevyt ja helppo.

Näillä tekniikoilla lähestyy ei tarvitse olla niin pelottava asia. Sinun pitäisi pystyä käyttämään yhtä tai kaikkia näitä periaatteessa missä tahansa, milloin tahansa. Ja parasta on - jos tehdään oikeassa vain mitenkään et saa hyvää palautetta. Vaikka se ei johda päivämääriä joka kerta, se on erittäin hyvä kohentamiseksi luottamusta, päästä eroon ahdistusta, ja oppiminen ottaa jonkinlaisia ​​mahdollisuuksia.

Tutustu näihin