Mitä pukea ensimmäinen päivä

Lopuksi ensimmäinen päivä! Mutta mitä pukea? Tässä muutamia vinkkejä, jotta voit näyttää kauniilta.

Mitä pukea ensimmäinen päivä

Että söpö kaveri oma kuntosali vain pyytänyt sinulta päivämäärän. Tietenkin, sanoit kyllä. Ja nyt on perjantai-iltana, hänen on tarkoitus noutaa sinut kaksi tuntia. Istut edessä lattialla kaapissa yllään vain valtava kysymysmerkki otsalle.

Anna meidän auttaa vähän, antaa sinulle muutamia vinkkejä. Loppu on vain mielikuvitus.

Älä yli mekko

Ok tyttö. Askel poispäin fancy leningit! Askel poispäin mitään sanomalla "erikoinen." Sinun on kutsuttu päivämäärä ei ole erityinen tilaisuus, on se? Vaikka se on, et halua hänen ajattelevan niin. Paras idea ensimmäinen päivä on farkut. Ne, jotka sopivat sinulle parhaiten, tietenkin. Yves Saint Laurent sanoi kerran: "Kunpa keksi farkut. Ne ovat ilmaus, vaatimattomuus, sex appeal, yksinkertaisuus - kaikki toivon minun vaatteita. "

Kun valitset värin voit farkut, tummempi sen parempi. Navy ja musta ovat hyviä poimii. Tummemmat värit näyttävät tyylikkäämpi ja tehdä sinusta näyttää ohuempi.

Älä katso helppo

Älä käytä liikaa muodostavat, eivät tee sitä näyttämään laitat paljon vaivaa. Sen sijaan käyttää tonnia meikkiä tai näyttäminen pilkkominen, tehdä jotain hienovaraisempaa - tee hiukset ja kynnet.

Käytä kantapää - korkokengät saavat sinut näyttämään pitempi ja seksikkäämpi. Monroe sanoi, että hän ei tiedä, kuka keksi korkokengät, mutta kuka se oli, me kaikki olemme hänelle paljon. Tyttö oli oikeassa. Vielä eivät käytä strippari korkokengät kuten Victoria Beckham. Et ole Spice Girl, ei väliä kuinka paljon olet käyttänyt kuunnella heitä.

Vaikka pukeutumista, kuunnella innostava musiikkia - päivämääriä, suosittelemme Nancy Sinatran "Sugar Town" tai David Bowien "muoti." Music työntää luovuutta. Silti kun sanomme "luovuus" haluamme muistaa ottaa, että valkoinen silkkipusero, että menee hyvin, että helmi rengas, ei "luovuus" on Nicky Minaj tavalla.

Anna itsellesi kuollut linja

Sano tehdään 40 minuutissa. Ja kunnioittaa kuollut linja! Se poistaa mahdollisuuden yrittää liian kovaa. Yrittää liian kovaa on OK töissä, mutta ei ole OK, kun on kyse miesten.

Käytä hienovarainen meikkiä

Miehet eivät todellakaan pidä liikaa meikkiä. Thay haluavat tietää, miten nämä kasvot näyttää kun hän herää vieressäsi. Myös yllään liikaa muodostavat osoittaa et ole kovin luottavainen. Tehkää arjesta - säätiö, poskipuna, ripsiväri ja ehkä hieman valoa huulipunaa. Jos aiot suudella, välttää huulikiiltoa. Se on pahin vihollinen suudella. Käytä valoa, ei - yllään-meikit sellaista meikkiä.

Älä unohda suosikki fragnance

Miehet todella vastata kiva tuoksu. Vältä raskaita hajusteita tai laittaa liikaa. Ajattele vanilja, hedelmiä ja muita helposti toteaa. Oma valinta on "infuusio d'Iris" Prada.

Nyt olet tyytyväinen siihen, miten näytät, on teetä ja kuunnella rentouttavaa musiikkia, ehkä "Moon River" alkaen Aamiainen Tiffanylla. On karkkia ja älä unohda harjata hampaat.

Ole tyytyväinen, kuka olet, avaa oven ja sanoa "kiitos" ja kukkia Toivottavasti hän osti sinulle.

On hauskaa ja sitten ihmetellä, mitä pukea treffeille. Leikki.

Tutustu näihin