Miten saada kaveri haluat

Yksi kaveri pidät, mutta hän ei edes huomaa? Ei hätää. Lue, miten saada hänet pitämään sinut takaisin, ja sitten rakastan sinua kuin hän koskaan rakastanut ketään ennen.

Miten saada kaveri haluat

Joten, olet huomannut kaveri, että puoli hymy la James Dean jäänyt odottelemaan kiinnitti huomiota. Siitä lähtien olet nähnyt hänet, tuntuu tämä sekava teinityttö, joka jahtaa kuumin Jock noin lukion ja kirjoittaa hänen sukunimensä vieressä hänen etunimensä vain nähdä, miten se näyttää hänen romu kirja.

No, jokainen sairaus on korjaamiseksi. Ja tällä kertaa se on nimeltään "Get kaveri peli."

Näin pelata sitä.

Se on olennaista saada hänet ajattelemaan hän on hän jahtaa sinua. Kukaan ei nai hänen ahdistelija. Saada hänet ajattelemaan se olet sinä hän todella haluaa.

Käy paikoissa tiedät hän usein frequents, ja älä kerro kenellekään pidät hänestä. Sanat näyttävät levitä. Ja kyllä, se kuulostaa hyvin lukiossa, mutta usein pariskunnat eivät erota jälkeen prom night.

Kun menet, että baari, älä ujostele. Käytä jotain punaista, ehkä mekko ja älä paljasta liikaa ihoa. Haluat olla jotain hän taistelee, ei tipu, joka näyttää kuin hän on johtava syy veneral taudin kaupungissa.

Kun hän on noin, älä anna perhosen sinut lentää. Toimivat mahdollisimman luonnollinen tällä hetkellä. Älä tule hänelle liian kovaa ja ilmeinen. Älä toimivat kuten Snookie vain saada hänen huomionsa.

Flirttailla hänen kanssaan ja puhua. Näytä on sinulle enemmän kuin vain näyttää.

Nyt kiistanalainen neuvoja. Tarkista hänen Facebook info. Hänen suosikki kirja on "The Great Gatsby?" Onko kirja käteen. Kyllä, se on vähän epätoivoinen, mutta se ei toimi joka kerta, tytöt!

On monia kuumia tyttöjä ympäri kaupunkia, mutta ei paljon itse tehdä kuukausittain hangata niiden äly, jos tiedät mitä tarkoitan.

Kirjat, musiikki ja elokuvat ovat suuri keskustelun aloittaja - käytä sitä!

Hän on nähdä, että hän voi todella puhua, ja että et ole vain jalkoja, jotka voivat mahdollisesti levitä hänelle.

Jos keskustelu menee oikealla tavalla, kertoa hänelle, että pieni tapahtuma, joka kuulostaa hauskaa, kuten paint ball teidän naimisissa ystäviä järjestävät ja et tiedä mitään kaveri, joka pelaa hyvää paint ball. Mainitse haluat voittaa.

Jos hän sanoo kyllä, se on aika lopettaa peli ja mennä virran mukana.

Jos hän sanoo ei, se on myös aika lopettaa peli, koska poika ei ole kiinnostunut. Et ole epätoivoinen, ja siellä on paljon muita kaverit pidät tulevaisuudessa.

Toki hän voi olla "kaikki" mutta muut kaverit yhtä hyvä sinulle. Lisäksi on olemassa yleinen uskomus nimeltään "Jos se on tarkoitus olla, se tulee olemaan." Se on erittäin ärsyttävää näkökulmasta, mutta irrationaalinen asioissa, kuten romanssi on usein totta. Tietenkin, olet valvonnassa elämääsi niin se on ok ajaa niin tai näin, mutta se on rakkautta, joka valitsee lopulliseen määränpäähän.

Tutustu näihin