Miten vietellä neitsyt

Lue, mitä ominaisuuksia Neitsyt mies on, ja käyttää niitä sinun eduksesi! Näin voit vietellä potilaan Neitsyt!

Miten vietellä neitsyt

Pidät horoskooppi ja astrologia? No niin, tämä on sinulle! Jos kaveri sinulla silmäsi on Neitsyt, hän luultavasti on tiettyjä ominaisuuksia, jotka horoskooppi. Se ei satu yrittää lähestyä häntä mukaan, mitä se kertoo hänestä.

Seuraavassa joitakin yleisiä tietoa Virgos jotka saattavat antaa sinulle käsityksen siitä, mitä he kyse:

  • Päätöksessään planeetta on Merkurius
  • niiden elementti on maa
  • perus piirre: I analysoida!
  • vahvuudet: perfektionisti, realistinen, vilpitön, luotettava, käytännöllinen, potilas
  • heikkouksia: kriittinen, työntää itseään liikaa, levoton

Jos olet vaania Neitsyt mies, ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tietää on, että pehmeä, tunteita täynnä, tunteenpurkaus hellyyttä ei aio päästä sinua mihinkään, kun se tulee tämä kaveri.

Neitsyt on ennen kaikkea, hyvin realistinen, ja se on yleensä hyvin vaikeaa heille rentoutua, ja innostua pois iso satu, saatat haluta. Liian runsas tunteiden näyttämistä, ja saada suihkussa hellyyttä, ovat vain menossa pelotella hänet, ja hänet vieläkin kaukana.

Virgos ovat perfektionisti yleensä, joten Neitsyt mies on menossa huomaa kaiken! Hänet tunnetaan yli analysoida kamaa kun se tulee hänen ulkonäkönsä, hänen ulkonäkö ja kaikki muu - jos hän huomaa hieman kierre roikkui hänen paitansa se aikoo ajaa hänet pähkinöitä.

Kun hän pyrkimys täydellisyyteen kaikessa hän tekee, hän on myös menossa haluavat jonkun hän ei löydä virhe sisään

Hän aikoo mennä tyttö, joka on erittäin liukas, jotka ilmeisesti pitää hyvää huolta itsestään, ja hän tutustumme jokaisen yksityiskohdan.

Asia Virgos, ja romantiikkaa, joka voi saada omalla tavalla, on se, että he eivät vain tunnu mieleen naimattomuus ollenkaan - he yksinkertaisesti ei jahdata tyttöjä. Yhdistää, että se, että olet jahtaavat häntä, ja avoimesti osoittaa kiintymystä, ei ehkä tehdä paljon apua, koska hän ei ole niin tunteellinen. Näet, miten se voi saada vähän hankala?

Mutta älä masennu. Se ei ole lainkaan huono. Itse asiassa, se ei ole huono ollenkaan. Katsos, vaikka hän ei ole yksi rakastua ensi silmäyksellä, ja heittää suuria romanttisia eleitä sinua koko ajan, kun saat hänen sydämensä, sinut palkitaan kanssa kumppani, joka tekee olosi rakasti ja arvostetaan.

Hän on vilpitön, luotettava, kärsivällinen, rakastava. Kaikki asiat luulisi eivät ole häntä, koska hän ei näytä tunteitaan, on niin paljon syvällisempi kun hän päättää muodostaa suhdetta kanssasi.

Miten sinne pääsee? Toista se fiksu! Kyllä, hän on tavallaan osaksi ulkonäkö ja puhtaus, ja tavaraa, mutta lopulta, tärkeintä sinun täytyy vietellä Neitsyt mies, on hyvä aivot pään! Hän mennä joku, joka voi käydä keskustelua, joka on huumorintaju vastaamaan hänen, joku on etiketti, tavat, itsevarmuus.

Älä huoli - voit näyttää hänelle, että olet "puhdas" sisälle ja ulos, ja voit olla hänen sydämensä ei ole aikaa - ja kuten olen jo sanonut, että hänen sydämensä tulee olemaan mahtavaa!

Tutustu näihin