Miten vietellä syöpä mies

Lue, mitä ominaisuuksia Syöpä mies on, ja käyttää niitä sinun eduksesi! Näin voit vietellä epäluotettava Cancer!

Miten vietellä syöpä mies

Pidät horoskooppi ja astrologia? No niin, tämä on sinulle! Jos kaveri sinulla silmäsi on Cancer, hän luultavasti on tiettyjä ominaisuuksia, jotka horoskooppi. Se ei satu yrittää lähestyä häntä mukaan, mitä ne sanovat hänestä.

Seuraavassa joitakin yleisiä tietoa syöpä, joka saattaa antaa sinulle käsityksen siitä, mitä he kyse:

  • Päätöksessään planeetalla on kuu
  • niiden elementti on vesi
  • perus piirre: I Feel!
  • vahvuudet: uskollinen, joustava, perhekeskeistä, empaattinen
  • heikkouksia: Moody, päättämätön, emotionaalinen, herkkä

Tyypillinen Rapu mies on joku, joka on ujo, ja näyttää hyvin sisäänpäin kääntynyt. Hän ei ole joku, joka jakaa paljon asioita itsestään, vaan enemmänkin tyyppi, joka haluaa pysyä pois tieltä, ja mieli oman yrityksen. Hän on valmis lopulta avata, jos olet valmis tekemään lujasti töitä tehdä hänestä tuntuu mukava, tehdä niin.

Asia on, hän saattaa tuntua täydellinen ja koko palapeli sinulle jo jonkin aikaa, ennen kuin alkaa saada käsitys siitä, mitä hän todella. Älä anna tämän ajan lannistaa sinua tai tehdä sinusta luopua hänelle - koska jos ottaa askel taaksepäin et koskaan päästä lähelle tämä kaveri.

Syöpä ihminen on altis mielialan vaihtelut. Itse asiassa hän saattaa tuntua täysin eri henkilö joka kerta näet hänet. Hän voi mennä surullista onnellinen muutamassa sekunnissa. Mutta tärkeintä on tietää, että muutokset ovat yksinkertaisesti hänen tuulella, ja hän aina takaisin hänen säännöllisesti itsensä loppuun - ne eivät tarkoita, että hän on persoonallisuuden, kuten Gemini.

Ujous saattaa tehdä hänestä törmännyt yhtä etäinen ja välinpitämätön, mutta varmista, että ei ole tapa, jolla hän on.

Aivan kuten rapu, joka on symboli tämän merkin, hän vetää takaisin hänen kuori, joka on hänen mukavuusalueen, kun hän tuntee itsensä uhatuksi.

Joten tee lähestymistapaa vastaavasti. Sinun kannattaa olla aggressiivinen, mutta ei liikaa, koska se pelottaa häntä, ja huoleton, mutta ei liikaa, koska se ei ole mitään vaikutusta häneen. Sinun täytyy saada hänet avaamaan, ennen kuin voit ottaa paikka hänen sydämessään.

Asia on, vaikka hän on usein omassa maailmassaan, hän on hyvin realistinen henkilö. Joten jos haluat olla hänen kanssaan, hän vie aikaa varmistaa, että olet sopiva olla hänen kumppaninsa. Ankara kuin se kuulostaakin, hän saattaa jopa tuomitsevat sinut, nähdä, jos olet arvoinen on hänen toinen puoli.

Jos haluat tämän kaveri, varmista, että olet sietää tätä, ja pysyä hänen mitä tahansa. Ei pelaamisesta Rapu. Haluat näyttää kiintymystä, helliä häntä ja olla täydellinen tyttö. Kun hän alkaa luottaa, että hän arvostaa sitä kuin mikään muu, ja suihku sinulle rakkautta ja hellyyttä itsensä. Se käsitellä Cancer mies, se vie aikaa murtaa, että kova kuori ja saada, mutta kun saat siellä, näet se kaikki sen arvoista.

Tutustu näihin